Ohoy!

Annie Mink

farkkutakki kirppis, villatakki kirppis, raitapaita Zara, punainen maksihame Vila (kirppis), tennarit Converse (Ellos.fi) aurinkolasit Ray-Ban Laramie (Silmäasema) kello Daniel Wellington (Timanttiset)

Ohiio-hei! Vähän seilorihenkistä asua tällä kertaa :) Lähdin rakentamaan tätä asua tuon punaisen, kauniisti tuulessa liehuvan maksihameen ympärille. Hameen löysin pari kuukautta sitten Bonus Kirppikseltä ja itse asiassa aluksi hieman arkailin sen ostoa värinsä takia. En omista kovinkaan montaa punaista vaatetta, sillä olen jotenkin kokenut ettei punainen väri imartele minua, varsinkaan hieman punoittavaa ihoani. Asusteissa olen punaisesta väristä tykännyt kuitenkin, joten päätin sitten kirppiksen sovituskopissa tuon hameen kohdalla rohkaistua ja kokeilla miten punainen väri kesytetään minullekin sopivaksi! Yhdistin hameen klassiseen raitapaitaan ja isoon farkkutakkiin tuomaan vähän kontrastia naiselliseen väriin ja liehuvaan helmaan. Kun punainen väri on alaosassa, eikä lähellä punakoita kasvojani, se tuntuu oikeastaan aika hyvältä! Pienestä epäröinnistä huolimatta olen erittäin tyytyväinen punaisen hameen omistaja :)

Koska olen tunnettu vilukissa, laitoin farkkutakin alle paksun palmikkoneuletakin. Se on jo muutaman vuoden takainen kirppislöytö ajalta, jolloin asuin Kuopiossa. Neule on tehty oikein paksusta ja lämpimästä villasta, sellaisesta, joka lämmittää lammaspaimeniakin vihreillä ja viluisilla nummilla. Se on itse asiassa lämmittänyt minuakin Englannin etelärannikon kallioreunaisilla nummilla seikkaillessa! Villaneule on ehdottomasti yksiä parhaista kirppislöydöistäni, sellainen vaate, joka kestää aikaa ja käyttöä vuosikymmeniä.

Asuuni kuului myös vanha farkkureppu, jonka olemassaolon muistin vasta kun aloin pakkaamaan kameraa sinne kuvailut lopetettuamme :D Tässä kuitenkin vielä yksi kuva, jossa reppukin näkyy! Reppu on yli 20 vuotta vanha, se on saatu aikanaan Kansallis-Osake-Pankin kautta. Muistaako joku vielä sitä oravapankkia? Hakki-Hamsteria ja niiden tarrojen keräämistä? :D Minun ensimmäinen tilini oli perustettu sinne ja minä ja sisarukseni olimme pankin lasten klubissa, josta sai aina sellaisen Hakki-lehden! Tuo reppu ei ollut silloin minun, vaan isoveljeni. Tuossa repun nahkaisessa merkissä näkyy vieläkin haaleasti kirjoitettuna veljeni nimi, taisi nimittäin muillakin olla silloin sama reppu käytössä :)

Voi, ysärilapsuus ja nostalgia! Tulipa vähän poikettua nyt aiheesta sivuraiteille, mutta mitäpä siitä! Ehkä lopettelen tällä kertaa tähän :D Kommenttiboksiin saa kuitenkin laittaa muisteluita ysärin kultaisista ajoista, jos niitä heräsi jonkun mieleen! :D

Kuvat: Tiina Pakkanen

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille!

Kommentit

colourme_ia (Ei varmistettu) http://colourme.indiedays.com

Voi miten kaunis hame! Tulee mieleen meduusan leijailu noista kuvista mihin siihen on tuuli tarttunut ^_^

Annie Mink
Annie Mink

Ei vitsit, miten hyvin kuvailtu tuota hameen liikettä! :D Ei olisi osuvammin voinut mennä, kiitos kommentista ja nauruista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.