Siivouspäivä huomenna!

Annie Mink

Huomenna lauantaina vietetään taas Siivouspäivää, kuka vain voi siis silloin perustaa oman kirppiksen minne vain! Itsekin aion huomenna kasata pienen myyntipisteen Sorsapuiston nurmelle, tervetuloa tekemään löytöjä! Minulla oli tarkoituksena tehdä oikein kunnon kevätsiivous vaatekaappiin, mutta se jäi tämän viikon kiireiden takia kokonaan tekemättä. Onneksi minulla on myytäviä vaatteita, asusteita, koruja, kosmetiikkaa ja muutamia cd-levyjä ja dvd:itä edelliseltä kirppiskerralta valmiina kasseissa odottamassa myyntiin pääsyä! Kunnon karsinnan vaatekaappiin onneksi ehtii tehdä vielä myöhemminkin, sillä Sorsapuistossa oleva ihana Puistokahvila Pulu tulee järjestämään taas puistokirppiksiä pitkin kesää joka sunnuntai. :) Aion ehdottomasti mennä kirppistelemään joka viikko aina hyvän sään sattuessa kohdalle, ihanaa että tällaisia ilmaisia kirppistapahtumia järjestetään!

Laitan tähän loppuun vielä muutamia kuvia huomenna myyntiin tulevista tavaroista. Vaatteeni ovat pääasiassa kokoa XS-M ja kengät 38. Otan myös mukaan joitain poikaystäväni vaatteita, joten M-kokoisille miehillekin on löytöjä luvassa! Tarkkaa aikaa, jolloin kirppistä pidän, en vielä osaa sanoa, mutta siinä kello 11-16 välillä ajattelin Sorsapuistossa hengailla. :)

Aiotko sinä käydä kiertämässä kirppiskojuja huomenna vai myytkö kenties itse jotain Siivospäivässä? :) Kannattaa käydä katsomassa kirppispaikkoja Siivouspäivän sivuilta ja tietenkin merkata oma myyntipaikka karttaan!

Mukavaa Siivouspäivää ja aurinkoista viikonloppua kaikille! ♥

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.