Street Casual

Annie Mink

Huomasin äsken kuva-arkistoa selaillessa, että minulta oli jäänyt tällaiset kuvat julkaisematta! Uusiakin olisi vielä tänne varastossa, mutta ajattelin nyt laittaa nämä viimein, sillä olen itse asiassa talsinut Tampereen katuja lähes identtisessä lookissa tälläkin viikolla. Olen sen verran vilukissa, etten uskalla olla vielä liikkeellä ilman pipoa, huivia ja villakangastakkia petollisessa kevättuulessa. Onneksi pipon ja huivin voi aina päivän mittaan heittää laukkuun ja takin avata, jos keväinen aurinko alkaakin enemmän lämmittämään :)

pipo H&M, huivi kirppis, takki Volcom (kirppis), hopeinen neulepaita Ellos, farkut Cheap Monday (kirppis), lenkkarit Nike Air Max Muse (Sports Direct verkkokauppa)

Asuni oli tuolloin aika tavallinen ja mukava. Niken lenkkarit olen tilannut Sports Directiltä, jota voin suositella, jos haluaa löytää kohtuulliseen hintaan urheiluvaatteita ja -tarvikkeita! Tilauskin tuli nopeasti ja helposti suoraan kotiin.

Tuolta takin alta pilkottaakin yksi lempparipaidoistani, tuollainen hopeana hohtava neulepaita, jota poikaystäväni leikillisesti kutsuu "haarniskapaidaksi". Uskon, että tästä hauskasta paidasta tullaan täällä blogissa vielä kuulemaan myöhemmin tarkemman kuvauksen kanssa ;)

Toivottavasti kauniit kevätpäivät tulevat pian piristämään meitä kunnolla, nämä kuvat tuntuivatkin nimittäin yllättävän koleilta, kun nyt tarkemmin katsoo! Valoisia ja toiveikkaita keväthetkiä teille kaikille! :)

 

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Tosi kiva asu, ja mikä löytö toi takki! Ite ostin villakangastakin Marimekon alennuksesta kun ei parin vuoden kirppiskiertelyn aikana löytynyt sopivaa :D

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos! :) Joo, mulla kävi kyllä uskomaton tuuri tuon takin kanssa, pitkään tuli kyllä etsittyä! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.