Suvijuttuja

Annie Mink

takki Seppälä, raitapaita kirppis, sortsit kirppis (Monki), ballerinat kirppis (Bianco), laukku Ellos

Tässäpä eräs pitkän työpäivän jälkeinen, nopean kuvaustuokion päivän asu! Tällaista minun tavallista arkivaatetusta, raitoja ja tyttömäisyyttä. Nuo ihanan kevyet sortsit ovat täydelliset kesäpäivään, mukavan vilpoisat ja ei tarvitse pelätä vilauttelua, toisin kuin hameen kanssa :)

Näin simppelistä perusasusta ei enempää sanottavaa löydy, joten siirrytään seuraavaan aiheeseen eli viikonlopun tapahtumavinkkaukseen! Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään kaikkien vintageaarteiden ystävien ehdoton suosikkitapahtuma eli Suvi-Vintage! Tallipiha täyttyy vintagelöydöistä ja vanhan ajan tunnelmasta molempina päivinä klo 11-17. Luvassa on huikeiden aarteiden lisäksi mm. muotinäytös, huutokauppa ja tanssit! Ei varmaan yllätä ketään, että itse olen innoissani menossa tutkimaan mitä kaikkea ihanaa tuolta viikonloppuna löytyy :) Suosittelen muillekin ihan vain tapahtuman tunnelman takia! Itsellänikin on ensisijaisesti tarkoitus mennä vain fiilistelemään, mutta en pistä pahaksi jos jonkun aarteen löydän ;) Lisätietoa tapahtumasta löytyy Suvi-Vintagen Facebook-tapahtumasta.

 

Kommentit

Tiina Pakkanen

What! Mie haluan tonne lauantaina! Mennään :D

Annie Mink
Annie Mink

Mä luin vasta nyt sun kommentin, voi pöh! Me oltiin Niken kaa siellä lauantaina pyörimässä nimittäin, olis pitänyt pyytää sut mukaan! :D

colourme_ia (Ei varmistettu) http://colourme.indiedays.com

Voi miten kivat shortsit! Miks muut löytää kirppareilta aina tommosia herkkuja ja mä en koskaan mitään, byää.. :D

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos, noi oli kyllä kiva löytö :) Se on kyllä aina niin tuurista kiinni, mitä kirpparilta löytyy! Joskus ei löydy yhtään mitään kivaa ja joskus taas vaikka mitä aarteita, se jännitys onkin kirppistelyssä parasta ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.