Syksyn lempiväreissä

Annie Mink

Kirpeän kaunista syyshuomenta kaikille! Ilma on todellakin viilentynyt ja viimeistään nyt on täytynyt kaivaa paksut villapaidat, lapaset ja pipot esille. Minun tämän syksyn lempiväreihin kuuluu ehdottomasti tuollainen lämmin leijonankeltainen! Olen neulonut itselleni huivin ja pannan tuossa värissä ja vielä olisi suunnitelmissa tehdä lapaset samaan sävyyn.

Näissä kuvissa ei kuitenkaan vielä neulomuksiani näy, sillä tuo ihanan lämmin neulepaita on uusi löytöni, mistäpä muualtakaan, kuin FB-kirppikseltä! COSin paksu neulepaita on kyllä pelastanut jo monet kirpeät syysaamut, miten tuo voikin olla niin ihanan lämmittävä! Ei silti ollenkaan hiostava tai kutittava, materiaalilappunen kertoo tämän pirteän neuleen olevan 100% puuvillaa.

FB-kirppikseltä löytyi myös tuo farkkuhaalari. Mainitsin aiemmin etsinnöistäni ja vihdoin oikeanlainen haalari tuli vastaan! Sopivan väljä ja rento, oikea farkun väri ja hyvät yksityiskohdat. Jotta en ihan eskarilaiselta näyttäisi, jätin rusetit ja kissaballerinat kaappiin ja asustin haalarin maskuliinisilla herrainkengillä ja huopahatulla. Pilkkusukkiksia en kuitenkaan voinut jättää pois, jotain hauskaa tuollaisten haalareiden kanssa on yhdistettävä!

hattu Bik Bok, neulepaita FB-kirppis (COS), farkkuhaalari FB-kirppis, herrainkengät Skopunkten

Kuvat: Tiina Pakkanen

Muistakaa myös katsoa viikonlopun kirppisvinkit! :)

Kommentit

annakayhko

Hyviä löytöjä teet kyllä kirppiksiltä! Ja aivan upea värimaailma näissä kuvissa :---)

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos paljon :) Minulla on ollut hyvää tuuria mukana ;)

Jenni V (Ei varmistettu) http://kenkapaivakirja.blogspot.fi

Tykkään kauheesti tosta sinapinkeltaisesta ja farkusta yhdessä! Tosi hyvännäköinen asu! :)

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos! Minäkin olen rakastunut tuohon väriyhdistelmään, toimii jotenkin niin hyvin! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.