Syksyn löytöjä

Annie Mink

 

Tein viimeksi kesällä esittelypostauksen ja silloin näytille pääsivät viimeisimmät vintage-löytöni. Kesän jälkeen en ole itse asiassa kierrellyt kovin ahkerasti kirppiksillä ja hyviä löytöjä on muutenkin tullut vastaan harvemmin. Ehkä tähän vaikuttaa myös oman vaatimustasoni nousu, olen jättänyt ostamatta monia ihan kivoja juttuja ja koittanut löytää vain tarpeellisia ja hyviä asioita. Käydään siis asiaan ja katsellaan, mitä tämä kirppishaukka on tällä kertaa löytänyt!

 

 

Kaikki, ketkä vähänkään tuntevat minua, tietävät heikkouteni raitapaitoihin. Omistan kymmeniä raidallisia paitoja eri väreissä ja malleissa, mutta en vain voi vastustaa jos sopivanlainen raitapaita tulee vastaan. Varsinkaan jos se on laadukas Filippa K:n paita sen värisellä raitaparilla, jota minun kaapistani ei vielä löydy! Suklaanruskeat raidat löytyivät Kirpputori Tarinasta ja maksoin uudenveroisesta laatupaidasta 7€.

Raitapaitojen pariksi täydellisesti sopiva henkselimekko löytyi taas Kalevaan syyskuussa avatusta Kierrätyskeskuksesta. Asun aika lähellä sitä ja olenkin ohikulkiessani piipahtanut keskuksella jo useampaan otteeseen. Kierrätyskeskuksen hinnat ovat edulliset, mutta valikoima on vielä aika suppea. Kuitenkin olen sieltä jo jotain kivaa löytänyt! Tämä musta taskullinen suloinen mekko oli aivan ykköslöytö, enkä joutunut maksamaan siitä kuin 1,5€. Mekon merkki on Object ja kankaasta löytyy lämmittävää villaa.  

 

 

Tämä paita on aika perus, ihan tavallinen kauluspaita Seppälästä. Olen vain viime aikoina tykästänyt kovasti persikkaisen oranssiin väriin ja sen vuoksi ihanan pehmeä puuvillainen kauluspaita lähti mukaan Bonus Kirppikseltä viidellä eurolla. Mukava arkipaita käytettäväksi vaaleiden denim-farkkujen kanssa, jahka minulle sopivat sellaiset joskus löydän... Odotellessa aion yhdistää paidan hameisiin, sillä niitä minulla onneksi riittää. :)

 

 

Finnwearin viininpunainen samettimekko löytyi myös Kalevan Kierrätyskeskukselta, samalta reissulta kuin musta henkselimekko, ja tämäkin kustansi vain puolitoista euroa. Se on merkitty L-kokoiseksi ja onkin minulle aika väljä. Tykkään kuitenkin juuri siksi mekosta, ei ole ainakaan liian ihonmyötäinen makkarankuori. Kiva syksyyn ja pikkujoulukauteen ohuiden mustien sukkahousujen ja vaikka noiden viininpunaisten herrainkenkien kanssa!  Minulla on jo yhdet viininpunaiset herrainkengät, mutta olen ostanut ne neljä vuotta sitten Englannista Primarkista ja ahkeran käytön vuoksi pohjat alkavat olla pikkuhiljaa puhki. Onneksi löysin nämä Tamariksen kiiltonahkaiset kengät ennen vanhojen luottokenkien hajoamista. Kengät ovat hyvässä kunnossa ja tuntuivat jalkaan juuri sopivilta. Hyviä kenkiä löytää harvoin käytettynä, joten täytyy ehdottomasti tarttua tilaisuuteen, jos sopivat tulevat kohdalle. Nämä maksoivat 12€ Bonus Kirppiksellä.

 

 

Ja loppuun vielä pieni katsaus koruharakan saaliskasaan. Kultaisen kätösen näittekin jo aiemmin, mutta tässä vielä se kahden muun rintakorukaverin kanssa. Kultainen rusetti ja pingviini lähtivät mukaan Kätkö Vintagesta, harjoittelun ansiosta sain ne kimppahintaan kympillä.

Mitäpä tykkäsitte näistä löydöistäni? Mikä oli suosikkinne tai minkä haluaisitte vaikka nähdä paremmin päälläni asukuvien muodossa? :) Voisin myös pitkästä aikaa esitellä löytöjäni videon muodossa vaihteeksi! Näitä esittelypostauksia on kiva tehdä välillä, mutta mitä mieltä te olette? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä, olisi mukava kuulla mitä tykkäätte tällaisista postauksista! :)

 

♥: Annie Mink

Kommentit

Kirppisrakkautta Eeva (Ei varmistettu) http://kirppisrakkautta.blogspot.fi/

Tosi kivoja löytöjä! Aivan ihana tuo kultainen pingviini <3

Annie Mink
Annie Mink

Se on kyllä aika suloinen. :) Kiitos kun kommentoit!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.