Tampereen ihanin kirpputori

Annie Mink

Yhteistyössä Kirpputori Tarina

Viime kirppiskierros-videossa höpöttelin jo hieman Tampereen parhaasta kirpputorista eli Tarinasta! Halusin tehdä vielä ihan oman postauksen tästä Laukontorilla sijaitsevasta ihanasta kirpputorista, sillä mielestäni se ansaitsee ehdottomasti tarkemman esittelyn.

Tarina sijaitsee tosiaan Laukontorilla, keskustan puolella toria, ja kirppiksen ikkunoista avautuu hieno maisema sekä Laukontorille että satamaan Ratinan suvantoon päin. Itse kirpputori on erittäin siisti, tilava ja valoisa. Tarinaan on aina kiva tulla, sillä tunnelma on siellä niin mukava! Mielestäni kirppiksen viihtyvyys on tärkeä asia ja Tarinan kaltaisessa paikassa viihtyy mielellään pidempäänkin tekemässä löytöjä. Kirpputorin yhteydessä on myös sympaattinen kahvila, jossa on mukava istuskella shoppailun jälkeen. Tarinan kahvila ei ole vain pieni nurkkaus kahvipannun ja parin pullan tarjoilulla, vaan ihan oikean kahvilan veroinen ja laajan valikoiman omaava herkkukulmaus, jossa on mukava istuskella myös muuten vain!

Tarina on mielestäni kirpputoriksi erittäin siisti ja puhdas. Kaikki ovat varmaan vierailleet sellaisissa hämärissä, ehkä vähän tunkkaisissa kirppiksissä, joissa lattiat ja pöydät ovat pölyisiä. Tällaista ei Tarinassa näy, paikat ovat olleet aina puhtaat ja siistit kun olen siellä asioinut ja tilan valaistus on kunnossa. Jotenkin myös myytävät tavarat tuntuvat olevan erittäin siististi rekeissä ja pöydillä, sellaisia sotkukasoja harvoin olen Tarinassa nähnyt. Ehkä pöytien siisteys johtuu myös siitä, että myyjä voi itse muokata myyntipisteestään tarpeidensa mukaisen. Loossin hyllylevyjä voi ottaa pois, jolloin saa käyttöönsä kaksi rekkiä, jos esimerkiksi myytävät tavarat ovat pääasiassa vaatteita. Rekin tullessa täyteen ylimääräisiä vaatteita ei siis tarvitse laittaa kasaan vieressä olevalle pöydälle! Tilaa myyntipaikoilla on siis monenlaisille tavaroille.

Kirpputorilla on myös myynnissä tuotteita, joiden tuotto menee Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistykselle. Halutessasi voit myös lahjoittaa tuotteita myyntiin yhdistyksen pöytään. Eläinsuojeluyhdistys ottaa myös vastaan tarvikkeita eläimille (peittoja, ruokaa, leluja yms). Voit jättää tarvikkeet Tarinaan ja he välittävät ne eteenpäin yhdistyksen kautta apua tarvitseville eläimille. :)

Kirpputori Tarina on kaksikerroksinen. Suurinosa myyntipöydistä sijaitsee alakerrassa ja siellä myös on oma alueensa huonekaluille. Yläkerrassa on myös myyntipaikkoja, niissä on useimmiten myynnissä esimerkiksi astioita, mutta myös vaatteita löytyy. Sovituskopit sijaitsevat yläkerrassa kassojen läheisyydessä. Tarinan henkilökunta on aina ystävällistä ja palvelualtista, jos joku asiaa mietityttää niin he kyllä auttavat mielellään.

Olen käynyt Tarinassa sekä asiakkaana että myös myyjänä. Myyminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Kirpputori Tarina käyttää Kirppari-Kalle -sovellusta, jossa on helppo täyttää omalla koneella tuotelaput ja hinnoitella tuotteet. Valmiiksi koneella kirjoitetut laput tulostetaan Tarinassa ja laitetaan kiinni tuotteisiin. Myyntiä on mukava seurata omalta koneelta tai puhelimelta reaaliajassa, tämä on minun mielestäni ihan huippua! Ei tarvitse arvella ja jännittää viimeisenä päivänä, onko mitään mennyt kaupaksi. Kun myyntiaika on ohi, saat listauksen kaikista myydyistä tuotteista eriteltynä, joten tiedät tarkasti, mitkä tuotteet ovat käyneet kaupaksi. Tämä on kätevää esimerkiksi silloin, kun myyt samassa pöydässä vaikka kaverisi kanssa! Erittelystä on sitten helppo tarkistaa esimerkiksi minkä verran kumpikin sai myytyä.

Tarina-kirppistä voi mielestäni täysin oikeutetusti tituleerata Tampereen parhaaksi kirppariksi! Viihtyvyys, siisteys, valikoiman laajuus ja henkilökunnan ystävällisyys ovat kaikki kymmenen pisteen arvoisia. Paikka on sellainen, jonne haluaa tulla aina uudestaan, kirppistelemään sekä kahvittelemaan.

Kirpputori Tarina halusi tarjota minulle myyntipaikan kiitoksena, joten minulla olisi nyt myynnissä vaatteita, kenkiä ja asusteita alakerrassa paikassa D10 ! Myynti alkoi tänään ja äsken Kirppari-Kallesta katsoinkin, että jotain on jo mennyt kaupaksi. ;) Myyntipaikka on minulla ensi viikon tiistaihin 5.7.16 saakka, joten käykää ihmeessä kurkkaamassa mitä sieltä ja muista Tarinan pöydistä löytyy! :)

Kirpputori Tarina
Laukontori 4, Tampere

Avoinna
ma-pe 10-17
la - su    10-15 

www.kirpputoritarina.fi/

 

Kommentit

kirppisfani (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! Olen pari kertaa katunut ostamatta jääneitä helmiä ja puhelimessa sopinut kaupat. Todella ystävällistä henkilökuntaa. 80-luvulla asuinkin tuossa talossa, muistaakseni Kenkä-Matti -niminen liike oli silloin noissa tiloissa. Aurinkoista kesää Tarinalle ja asiakkaille.

Annie Mink
Annie Mink

Mainio esimerkki Tarinan loistavasta asiakaspalvelusta! He kyllä tekevät aina kaikkensa asiakkaan eteen :) Kiitos kommentista ja kivaa kesää sinulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.