Tunnelmia Vapriikki Vintagesta

Annie Mink

Viikonloppuna vietettiin Vapriikki Vintagea ja olin siellä pyörimässä kamerani kanssa monta tuntia. Aika vierähti Vapriikissa hirmu nopeasti, sillä nähtävää ja tehtävää oli paljon! Pääsin Atelieri O. Haapalan kuvattavaksi (jännityksellä omaa kuvaani odottelen..) ja tein pari mahtavaa vintagelöytöä. Ja tietysti vain tutkiskelin tarjontaa ja inspiroiduin. Rakastan tällaisia tapahtumia niin paljon! Vintageliikkeissä pyöriminen on ihanaa ajanvietettä ja Vapriikki Vintagen kaltainen tapahtuma tuo kätevästi monet suloiset vintagepuodit saman katon alle.

Tämän vuoden teema oli tosiaan 1700-luku. Osa vintageväestä oli pukeutunut teeman mukaan, mutta ajan pukeutumista sai myös ihastella pienessä näyttelyssä vintagetorin vieressä. Kyllä ennen pukeutuminen on ollut melkoista teatteria ja vaatinut hurjan paljon aikaa ja vaivaa!

Ihastuin näihin Puumalat-pussukoiden ideaan täysin! Heiltä kuulema löytyisi myös kotipaikkakuntani Rautalammin viiri ja hieman aloin suunnittelemaan oman "Puumalani" tilaamista. Aivan mahtava lahjaidea myöskin, kotiseuturakkautta täytyy tunnustaa!

Ja pitihän sitä käydä istumassa Vapriikin oman rollikan kyydissä myös! Pari ostospussia siellä myös näkyy, esittelen löytöjäni tarkemmin sitten myöhemmin. Muutama muukin juttu on tulossa vielä Vapriikki Vintagesta tulevaisuudessa, katsotaan mitä sieltä pian valmistuu... Sen voin sanoa, että jotain ihan uutta sisältöä, mitä täällä ei ole vielä aiemmin nähtykään! Jääkäämme jännityksellä odottelemaan ;)

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Voi että, miten ihana tyyli sinulla on! Tosi kivoja kuvia :)

Annie Mink
Annie Mink

Kiitokset! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.