Uusi tyylikäs kirppistapahtuma ensi viikolla Tampereella!

Annie Mink

Kevään pikkuhiljaa saapuessa alkavat myös kaikenlaiset kirppistapahtumat taas palata mukaan kuvioihin. Sain vähän aikaa sitten kuulla todella mahtavasta uudentyyppisestä second hand -tapahtumasta, joten ajattelin vinkata siitä toki teillekin! :)

Eli ensi viikon lauantaina 4.3.17 järjestetään Fashion All Day -tapahtuma Finlaysonilla Proakatemian tiloissa. Tapahtuman ideana on myydä laadukkaita ja tarkkaan valittuja second hand -aarteita helposti, selkeästi ja vaivattomasti. Tapahtuman aikana voit samalla sekä tehdä löytöjä että myydä omat aarteesi eteenpäin. Sinun ei siis tarvitse seisoa itse myyntitiskin takana, vaan FAD:n järjestäjät hoitavat kaiken puolestasi. Joka perjantai (tällä hetkellä enää huomenna 24.2 ja ensi viikolla 3.3) Fashion All Dayn tyypit ovat keräämässä myyntiin tulevia vaatteita Siperiassa Pala Cafessa klo 16-18. Ennen vaatteiden tuontia sinun täytyy vain täyttää myyntilomakkeeseen myytävien tuotteiden tiedot sekä hinnat ja lähettää lomake sähköpostilla FAD:ille, merkata vaatteisiin maalarinteipillä kunkin tuotteen myyntinumero, pakata kimpsut ja kampsut mukaan ja kiikuttaa ne Fashion All Dayn keräyspisteelle. :)

Myyntiin voi tuoda vaatteita, kenkiä ja asusteita, kaiken myyntiintulevan on oltava tietenkin puhtaita ja myyntikuntoisia. Tapahtuman järjestäjät käyvät vielä läpi kaikki tuodut tuotteet ja valikoivat myyntiin vain hyväkuntoisia, laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita. Eli kannattaa vähän miettiä, mitä haluaa myyntiin laittaa. Tällaisen tapahtuman näkisin erittäin hyvänä paikkana myydä esimerkiksi vähälle käytölle jääneitä hutiostoja ja aarteita, jotka ovat unohtuneet kaapin perälle eikä niille ole enää itselle käyttöä. Fashion All Dayssa sinun ei tarvitse maksaa myyntipaikasta erikseen, vaan jokaisesta myydystä tuotteesta järjestäjät ottavat pienen myyntiprovikan itselleen. Rahat myydyistä tuotteista tilitetään noin viikon jälkeen tapahtumasta pankkitilillesi, aika reilua sekä super kätevää! Myymättä jääneet tuotteet saa takaisin tapahtuman jälkeen tai ne voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Lisätietoja ja tarkemmat yksityiskohdat löytyvät Fashion All Dayn sivuilta.

 

 

Kuulostaa mielestäni todella järkevältä ja ihanalta tapahtumalta! Fashion All Day kerää varmasti yhteen paljon muodista ja second handista kiinnostuneita ihmisiä ja odotan innolla, minkälaisia löytöjä tapahtumassa voi tehdä.  Yritän myös katsoa, jos ehtisin itsekin tuoda joitain vaatteita myyntiin, tapahtuman helppous myyjän näkökulmasta houkuttaa kovasti. Mutta ainakin olen ehdottomasti menossa shoppailemaan tapahtumaan silloin maaliskuun ensimmäinen viikonloppu! Ja kuten monissa muissakin aikaisemmissa kirppistapahtumissa, myös Fashion All Dayssa ensimmäiset kävijät saavat itselleen goodie bagit, kannattaa siis olla hyvissä ajoin paikalla. ;)

 

Fashion All Day - Second Hand Event

Lauantaina 4.3.2017
klo 15-19
Finlaysoninkuja 25, 33210 Tampere (Proakatemian tilat)
www.fashionallday.fi

Tapahtuma Facebookissa

Kannattaa muuten laittaa Fashion All Day seurantaan Instagramissa, sillä he laittavat sinne maistiaisia myyntiin tulevista herkuista jo etukäteen. Myös Facebook-sivusta kannattaa tykätä, siellä on tällä hetkellä käynnissä vielä arvonta, jossa voi voittaa VIP-sisäänpääsyn goodie bageineen tapahtumaan!

Kuvat Fashion All Day

Ketkä ovat myös tulossa tähän mahtavaan kirppistapahtumaan?
Nähdään Fashion All Dayssa! :) 
♥: Annie Mink

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.