Valkoista hiljaisuutta

Annie Mink

 

Huh, onko se jo helmikuu? Kuin vahingossa tuli pidettyä hieman pidempi tauko blogista joulun jälkeen. Ei vain tullut mitään asiaa tänne ja koin jopa pienimuotoisen blogikriisin, mietin onko tässä mitään järkeä ja kiinnostaako ketään edes lukea blogiani. Olen vain potenut valkoista hiljaisuutta, tyhjyyttä blogin suhteen. On tuntunut, kuin minulla ei olisi oikein mitään annettavaa tänne enää.

Samaistuin kovasti Cause to Wear -blogin Sinikan mietteisiin, kun hänellä oli blogikriisi meneillään. Hän oli miettinyt onko hänen bloggaamisestaan hyötyä kenellekään, itselle tai lukijoille, ja välillä olen miettinyt samaa. Aina ajoittain tulee vain sellainen olo, että nämä minun juttuni jäävät monien paljon parempien ja mielenkiintoisempien jalkoihin, eikä kukaan koe blogiani tarpeeksi kiinnostavaksi paikaksi viettää aikaa. Mietin paljon sitä, minkälaista sisältöä olen tänne tuottanut, ja onko se ollut edes ollut hyvää.

Selailin taukoni aikana blogini arkistoa läpi ja ikävä postauksien kirjoittamiseen ja kuvien ottamiseen kuitenkin heräsi jälleen. Kyllähän minä olen tehnyt paljon kivoja postauksia ja saanut mukavaa palautetta niistä. Muistelin, miten kiva jotain postausta oli kirjoittaa ja miten tyytyväinen olin yksien kuvien jälkeen. Sitten luin pari vanhaa kommenttia, joista tulin iloiseksi ja tarkistin, että blogillanihan on vielä monia ihania tyyppejä seuraajina. Ehkä näistä minun jutuistani on siis kuitenkin jollekin hyötyä ja iloa, ja ainakin minulla on ollut mukavaa niitä tehdessä. Ehkä tämä blogin pitäminen ei ole niin turhaa, kuin mitä alakulossani ajattelin. Antaa sis blogin päivittyä niin kauan kun se antaa enemmän kuin ottaa! :)

 

takki second hand (Volcom), paita second hand, farkut vintage Levi's / Kätkö Vintage, huivi second hand, reppu Matt&Nat, kengät Skopunkten

 

Asusta vielä sen verran, että vihdoin löysin hyvät vaaleat 501:set! Kätkön farkkuvalikoimaan kannattaa luottaa, kun hyvää jaksaa odottaa. :) Nyt talviaikaan mekot ja hameet ovat jääneet selvästi vähemmälle, luultavasti juuri sen takia, että olen löytänyt paljon kivoja housuvaihtoehtoja näille kylmemmille ajoille. Ja jotenkin vaaleansinisen ja valkoisen yhdistelmä on minusta niin talvinen! Tuon pörröisen paidan kanssa ainakin, aivan kuin olisi pehmoisen lumen peittämä. :)

 

 

Tässä tuli nyt vielä tämän kriisin jälkeen pohdittua vähän sitä, miten voisin kehittää blogiani entistä paremmaksi? Joten otan mieluusti vastaan kaikenlaisia kehitysideoita ja toiveita! Minkälaisista jutuista olette täällä eniten tykänneet? Asukuvista, kirppislöytöjen esittelyistä vai joistain muista? Ja mitä muuta olisi kiva Annie Mink-blogissa nähdä? :) Palautetta saa antaa rohkeasti, olisi ihana kuulla teidän mietteitä tai kuulla edes, oletteko te vielä siellä. :D Joitain postausideoitakin minulla on jo takataskussa, joten toivottavasti näemme taas pian!

Kuvat: Tiina Pakkanen

Ihanaa loppuviikkoa tyypit!
♥: Annie Mink

 

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Moikka, eksyin blogisi pariin ensimmäistä kertaa, joten syväluotaavaa arviota en voi antaa, mutta itse olen ainakin ajatellut noina epäilyksen hetkinä että jos yksikin tekstini jaksaa lukea ja itse siitä nautin, niin sitten siinä on järkeä :) Tsemppiä vaan, luovutetaan sitten kun ei enää ole sanottavaa tai annettavaa

Annie Mink
Annie Mink

Niinhän se on, kiitos kannustavasta kommentista Saana! Mukava että olet löytänyt blogiini, toivottavasti tulet toistekin. :)

eerika - värikästä (Ei varmistettu) http://weatherischancing.blogspot.fi/

Voi Anni ! Samaisia mietteitä oli täälläkin, kun blogitauko venähti melkein puolivuotiseksi. Mutta kun vaan miettii, että miksi se on itselle ollut aiemmin tärkeää ja tekee sillailla hyvällä mielellä ja ilman paineita, niin onhan se lopulta aika kivaa :--)

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos ihana Eerika, olet aivan oikeassa. :) Täytyy muistaa ne positiiviset puolet tässä blogihommassa!

Kirppisrakkautta Eeva (Ei varmistettu) http://kirppisrakkautta.blogspot.fi/

Multa on mennyt ihan ohi tämä postaus ja siksi kommentoin vasta nyt. Blogisi on ihana, laadukas ja tykkään erityisesti positiivisesta asenteestasi! Luin aikoinaan tosi paljon muoti/tyyliblogeja, mutta nykyään ainoastaan tämä sun Annie Mink on tuossa genressä oleva blogi, mitä oikeastaan seuraan, koska käytät innostavasti second handia. Ymmärrrän blogikriisin, itsekin olen kokenut samoja tunteita, mutta on tämä parhaimmillaan tosi kivaa ja vastavuoroista tämä bloggailu.

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos paljon Eeva, ihana kuulla että blogini on miellyttänyt sinua. :) Blogien vastavuoroisuus on kyllä mahtavaa ja se että tutustuu uusiin tyyppeihin ja asioihin. Sinullakin on kyllä niin ihana blogi, teet paljon mahtavia löytöjä ja olen oppinut paljon vanhasta suomidesignistä blogisi ansiosta. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.