Vappukukkasia

Annie Mink

Vappuviikonloppu lähenee loppuaan ja ajattelin tulla hieman kertomaan, miten omani on sujunut. Tänään kävimme perinteisesti katsomassa kun teekkarit kastettiin Koskenrannassa ja nautimme itse lämpimästä auringonpaisteesta puistossa. Tänä vuonna kelit sattuivat olemaan kyllä juuri ihanteelliset vappukävelylle keskustassa. :) Eilinen ilta meni munkkeja paistellessa ja simaa maistellessa sekä Olavi Uusivirran huikean hyvällä keikalla Yo-talolla. (Näistä todistusaineistoa Instagramissa sekä Snapchatissa @annie_mink). Lauantaina päivällä kävimme siskoni kanssa tutustumassa Uhana Designin uuteen SS16-mallistoon heidän pienessä liikkeessään Verkatehtaankadulla.

Uusi mallisto on kyllä aivan ihana! Tuo uusi, juuri sopivan kreisi kuosi, näyttää upealta ja vaatteet näyttivät täydellisesti leikatuilta. Uhanan vaatteissa on kyllä aina sellainen mahtava vartaloa imarteleva mitoitus. Myös uusi korumallisto aiheutti ihastelua, kaikki korut olivat todellakin kauniita kuin kukkaset. Todella iso plussa myös siitä, että nyt mukana on enemmän kaulakoruja, sekä myös korviksia nappiversioina! Suosittelen ehdottomasti käymään tutustumassa uuteen mallistoon, Uhana Designin työhuone ja pieni puoti ovat toisen ihanan suosikkini Lankakauppa Kerän kanssa samassa kauniissa liiketilassa osoitteessa Verkatehtaankatu 8.

Sitten vielä katsaus vappuni vaatetukseen! Löysin tällä viikolla kaappeja siivotessani tuon ihanan kukkamekon, jonka olin melkein unohtanut kokonaan. Olen sen monta vuotta sitten pelastanut Suonenjoen kirppiksen niin kutsutusta ilmaislaarista. Monissa pikkukaupunkien kirppiksissä on jossain ulko-ovien läheisyydessä sellainen laatikko, josta saa ottaa ilmaiseksi tavaraa, yleensä muiden myyjien myymättömäksi jääneitä tuotteita. Sellaisesta minä olen tuon mekon siis kerran löytänyt, joskus ennen kuin sain valkolakkia käyttää. Silloin ajattelin tuunata mekosta jotain, kangas oli mielestäni kaunis, mutta mekon malli tuntui silloin liian mummolta. Nyt olen varmaan niistä ajoista sitten mummoutunut tarpeeksi, sillä mekko tuntui nyt juuri täydelliseltä! Olkatoppaukset ainoastaan poistin, en ole niille vieläkään valmis. :D Otimme nämä kuvat aika nopeasti, joten kaikki mekon yksityiskohdat eivät nyt pääse esille, esimerkiksi selkää pitkin menevä hauska napitus. Ihastuin kuitenkin tähän vanhaan mekkoon niin kovasti, että uskon sen löytävän tiensä ylleni vielä useamminkin, joten lisäkuvia voinee odotella. :)

nahkatakki second hand (KappAhl), kukkamekko vintage, laukku vintage, kengät Vagabond

Toivottavasti teilläkin oli kiva ja aurinkoinen vappu! ♥

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.