Vapun väri

Annie Mink

Hyvää vappua kaikille heti ensimmäiseksi! Toivottavasti vappu on sujunut mukavasti, itse kaadoin äsken lasiini itse tekemääni simaa ja tuli tänään tippaleivät ja munkit maisteltua myös :) Eilinen vapunaatto tuli vietettyä kuvissa näkyvissä kamppeissa ja tällä viikolla hiuksetkin lyhenivät mukavaan kevätmittaan!

Vappu olikin juuri sopiva aika korkata käyttöön uusi pirteän keltainen jakkuni, jonka löysin pari viikkoa sitten Radiokirppikseltä! Minulla on puhelimessani tallennettuna sellainen haavelista vaatteista, jotka haluan joskus löytää kirppiksiltä. Keltainen jakku oli yksi listan kohdeista ja nyt tosiaan pääsin sen onnellisena yliviivaamaan. Jakku on alkujaan peräisin Zarasta ja se oli moitteettoman kuntonsa ja ilmeisesti edellisen käyttäjän vähällisen käytön syystä hieman hintava kirppisostokseksi. Hintalapussa luki 17€ ja jäin hieman empimään ostosta ja jatkoin kirppiksen kiertelyä. Jakku kuitenkin vain pyöri mielessäni koko ajan enemmän, mitä kauemmaksi siitä kuljin, ja jossain vaiheessa käännyin ympäri ja melkein juoksin takaisin hakemaan sen sovitettavaksi. No ei tarvinnut enää empiä kun tuon ensimmäistä kertaa niskaani heitin ja peilistä vilkaisin, ihan täydellinen! 

Yhdistin pirteän jakun mustavalkoiseen asuun tuomaan juurikin pientä piristystä muuten monokromaattiseen kokonaisuuteen. Hame ja mustavalkoraidallinen toppi ovat myös kirppislöytöjä. Tuo toppi on ilmeisesti jonkun ihan itse tekemä, sillä siinä ei näy jälkiä merkeistä lainkaan ja ompelujäljessä on sellainen kotoinen tuntu. Asusteina tutut kiiltävät lenkkarit ja Marimekon ystävämyynneistä pienellä alennuksella ostettu ajaton nahkalaukku. En tajunnut ottaa kuvaa, mutta tuossa Tasku-pussukassa on kiva mustavalkoraidallinen sisäpuoli! Laukku on erittäin näppärän kokoinen ja hyvä asiallinen laukku illanviettoon.

keltainen jakku Zara (kirppis), raidallinen toppi kirppis, hame kirppis, laukku Marimekko, lenkkarit New Look

Sellainen vappuasu! Nyt toivotan kaikille vielä mukavaa vappuviikonlopun jatkoa, ihanaa kun on hieman pidempi viikonloppu edessä :) Pitäkää hauskaa!

Kuvat: Tiina Pakkanen

Kommentit

colourme_ia (Ei varmistettu) http://colourme.indiedays.com

Ai vitsit miten ihanan pirteä jakku! Toimii ihan törkeän hyvin just noin mustavalkoisen piristäjänä :) (Ja ihan käsittämätön kirppismäihä sulla! :D)

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos paljon kommentistasi! :) Tuo jakku on kyllä niin kiva, onni on ollut myötäinen kirppiksillä juu :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.