Vekkihame - Syksyn Must Have

Annie Mink

Syksyn mittaan olen huomannut monien muotijulkaisujen (ja esimerkiksi lempparibloggaajani) kertovan, että vekkihame on tämän syksyn must have. Ja tietysti mielellään vielä midi-mitassa, joka onkin tällä hetkellä syysviimassa paras vaihtoehto helman pituudeksi. Tämä onkin siitä kiva trendi, että vaihtoehtoja löytyy helposti käytettynä. Vaikka kauppojen rekeiltäkin voit uuden vekkihameen itsellesi ostaa, kannattaa myös tarkistaa kirppiksien valikoima! Esimerkiksi Uffilta tai Fidalta voi hyvin löytää autenttisen vintagehameen vekkeineen. Tai sitten voi aina penkoa äidin varastoista tällaisia syysaarteita, niin kuin minä tein! Olen niin kiitollinen, että äiti on säilyttänyt kaikkia ihania vaatteita meille tyttärille uudestaan käytettäviksi :)

Oma hameeni on ihana luumunvärinen. Hetken mietiskelin, mitä värejä sen kanssa kannattaisi yhdistää, mutta päätin mennä mustavalkoisella linjalla. Pohdin, että vihreät sävyt voisivat käydä aika hyvin tai tämän syksyn suosikkini keltainen myös! Hieman tästä asusta ja kuvien tiilitaustasta tuli minulle mieleen 40-luvun tehdastyöläinen, ehkä Ranskassa? Jos joku teistä on katsonut Bomb Girlsiä, niin myös heidän puvustuksensa (jota rakastan) tuli mieleen näistä kuvista aika kivasti! Varsinkin noissa viimeisissä kuvissa, joissa laitoin takin takaisin päälle, Roosa nauhastakin tulee mieleen joku työläisten merkki tms! Aika hauskaa, että samalla kun mielestäni asuni on hyvin ajankohtainen, on se myös hyvin menneiden aikojen mukainen. Niin se muoti vain aina palaa takaisin :)

baskeri tuliainen Pariisista, raitaneulepaita kirppis, vekkihame vintage, laukku vintage, kengät Vagabond

villakangastakki kirppis (Volcom)

Kuvat: Tiina Pakkanen

Kommentit

eerika - värikästä (Ei varmistettu) http://weatherischancing.blogspot.com

voi kuinka ihana hame ! ja sievä olet sinäkin :- )

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos sinulle kauniista sanoista :) Kävin kurkkaamassa hurmaavan blogisi ja ihastuin täysin!

kati aviron (Ei varmistettu) http://piilomajassa.wordpress.com

ERITTÄIN kiva hame, onnittelut että äitisi sen oli säästänyt!
Ylipäätään tosi kiva lookki.

Annie Mink
Annie Mink

Voi kiitos! Kyllä, olen hyvin onnekas, että äitini on malttanut säästää kaikkia ihania vanhoja vaatteitaan monista muutoista ja muista muutoksista huolimatta :)

emmi.a (Ei varmistettu) http://emmmylou.blogspot.fi/

oi että! näiden kuvien värimaailma on TÄYDELLINEN! ah. ihastelin näitä tovin jos toisenkin ♥ ihana hame ja sinä!

Annie Mink
Annie Mink

Voi ei, kiitos paljon! Tässähän oikein joutuu punastelemaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.