Villahousuissa

Annie Mink

Vihdoin uskaltauduttiin taas ulos asukuvailemaan Tiinan kanssa! Ei se kyllä vieläkään mitään herkkua ollut, vaikkakin lämpötilat huitelevat nollan tienoilla. Itse olen niin vilukissa ja palelen helposti, joten talvisin kerrospukeutuminen ja lämpimät materiaalit ovat minulle tärkeitä. Olenkin jo aiemmin kertonut, miten paljon paremmin viihdyn mekoissa ja hameissa, kuin housuissa. Farkut ovat edelleen itselleni hieman hankala vaatekappale, mutta onneksi olen löytänyt muita lahkeellisia vaihtoehtoja vaatekaappiini. Hyvänä esimerkkinä nämä ruudulliset Suomi-vintagea olevat villahousut, jotka löysin yllätys yllätys Uffin tasarahapäiviltä! Aivan täydelliset talvihousut, joiden villa lämmittää ihanasti ja alle mahtuu paksutkin sukkahousut kiristämättä. Housujen korkea vyötärö sopii minulle ja väljä malli on niin mukava päällä.

kipparilakki Lindex, takki second hand (Vero Moda), huivi itse tehty, heijastin Uniqeco Design (Super Mukava), villapoolo second hand (Vero Moda), ruutuhousut vintage, kengät Skopunkten

Toinen loistolöytö näihin talvipäiviin on ollut tämä harmaa villapoolo! Materiaalilappusessa lukee vilukissan iloksi 80% lambswool 20% nylon. Poolokaulukset ovatkin nyt pinnalla ja olen bongaillut esimerkiksi Fidasta ja Uffilta paljon erilaisia kivoja pooloja, kannattaa tutkia myös second hand -vaihtoehdot jos olet metsästämässä itsellesi täydellistä pooloa :)

Joku ehkä voi myös huomata jotain pientä muutosta ulkonäössäni näissä kuvissa. Nimittäin uudet rillit! Kävin loppuvuodesta näöntarkastuksessa ja laitoin uudet lasit tilaukseen. Joudun käyttämään laseja oikeastaan päivittäin, mutta haluan olla kuvissa aika usein ilman laseja. Vanhat kehykseni alkoivat jo kyllästyttää, mutta näiden kanssa tuntuu kuin olisi saanut ihan uuden ilmeen! Malli ei hirveästi edellisestä kuitenkaan muuttunut, kehyksien väri on suurinpiirtein sama, mutta muoto hieman pyöreämpi. Joskus pieni muutos saa ihmeitä aikaan :)

Kuvat: Tiina Pakkanen

Mitä mieltä olette asusta ja talvipukeutumisesta, onko se hankalaa helmoihin tykästyneille? Ja painakaa sydäntä, jos postaus miellytti :) Kivaa viikkoa kaikille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.