Vintage Garden on täällä taas!

Annie Mink

Viime viikon lauantaina vietettiin ihanan Vintage Gardenin avajaisia, mahtavaa että VG palasi jälleen Tampereen katukuvaan meitä ilahduttamaan! Liike sijaitsee Tammelassa Ilmarinkadulla Arelan vanhoissa tiloissa, ja voi kuinka kauniiksi se olikaan laitettu! Liikkeessä vallitsi aivan ihana tunnelma heti kun sinne astui sisälle, upeat mekot oli aseteltu kauniisti esille rekkeihin ja mm. näyttävään vanhaan vaatekaappiin. Mekkojen ja muiden kauniiden vaatteiden lisäksi Vintage Gardenin valikoimaan kuuluu upeat korut, asusteet ja valittu kattaus sisustusesineitä. Kaikki tuottteet on ehdottomasti hyvällä maulla ja tarkalla silmällä valittu, avajaisissa riitti paljon hypisteltävää ja ihasteltavaa. Ja mitä parasta, valikoima tulee vielä tietenkin jatkuvasti ajan myötä täydentymään ja muotoutumaan omanlaisekseen. :)

En voinut muuta kuin haukkoa henkeä ihastellessani vintage-tarjontaa tässä uudessa liikkeessä, täydellistä silmäkarkkia ja inspiraatiota tällaiselle vintage-harakalle! Otin puodilla paljon fiiliskuvia Vintage Gardenin kauniista yksityiskohdista, varautukaa siis pieneen kuvatulvaan... Annetaan siis kuvien puhua puolestaan, sillä minun verbaaliset lahjani jäävät tällä kertaa vain ihanaihanaihana! -hehkutukseksi. :)

Ylläolevassa kuvassa vielä Arelan Maija ja uuden liikkeen onnellinen omistaja Leena Aalto. :)

Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan Vintage Gardeniin ja näkemään tuon kauniin aarreaitan omin silmin. ♥ Ihanaa, että Tampereelle on tullut pieni vintage ja second hand -keskittymä juuri Tammelaan, vintage-jutut jotenkin sopivat sille alueelle mainiosti. Yhdellä kertaa pääsee pyörähtämään kätevästi useassa kivassa puodissa, VG:n lisäksi tietenkin Kätkö Vintagessa, Yesterdayssa, Kaunotar & Kulkurissa, Fidassa ja perinteisellä Bonus Kirppiksellä. :)

Tyhjin käsin en toki voinut Vintage Gardenin avajaisista lähteä, mukaani lähti jo Designtorilla minua viehättänyt, mutta silloin vielä harkintaan jäänyt siro kultainen kätönen. Tämä menee ehdottomasti kastiin "jotenkin kummallinen, mutta jotenkin niin viehättävän kaunis". Poikaystäväni nimitti korun Game of Thronesin naiselliseksi kouran merkiksi. Mielestäni on kiva keksiä koruille joku merkitys ja itse ajattelen tämän kätösen olevan minulle johdatuksen ja kohtalon amuletti. Katsotaan minkälaisiin tarinoihin minä pieni käteni päädymme, ainakin se tuo kaunistusta päiviini jos ei muuta. :) 

♥: Annie Mink

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Nyt on ehkä pakko toteuttaa se iäti suunnitelmissa ollut Tampereen reissu! Ihan mielettömän ihanan näkönen liike, ja mitä kuvia!

Me toimituksessa ollaan päädytty huokailemana sun ihanien asujen ja kuvien ympärille jo niin monet kerrat, että päätettiin nostaa blogisi Lilyn etusivun Viikon blogiksi!

 

Badgen voit kiinnittää halutessasi vaikka blogin sivupalkkiin :) Onnittelut ja keep up the amazing work! 

Annie Mink
Annie Mink

Oi, miten ihana kuulla!! :) Kiitos todella paljon tästä kunniasta ♥

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.