Vintagea videolla

Annie Mink

Nyt olisi vuorossa jotain uutta tämän blogin historiassa, nimittäin ensimmäinen video! Tästä jo vähän vihjailin Vapriikki Vintage -postauksessa ja tänään viimein pikku projektimme saa nähdä päivänvalon :) Video on itse asiassa ollut jo valmiina tovin, mutta itseäni on jännittänyt hieman sen julkaiseminen. Video on minulle niin erilainen formaatti ja itsensä näkeminen liikkuvassa kuvassa on vieraan tuntuista. Mutta katseluiden myötä vakuutuin, että ihan hyvältä se näyttää! Minunlaiseltani :) Ystäväni Ida kuvasi ja editoi videon ja meillä on tarkoituksena tuottaa enemmänkin videosisältöä blogiin tulevaisuudessa. Eli pääsen harjoittelemaan tätä videolla olemista lisää, katsotaan mitä me seuraavaksi keksimme! ;)

Otettiin myös ihan perinteiset asukuvat, joten laitetaan nekin tähän samaan jakoon. Asun näkee kyllä paljon monipuolisemmin videolla, siinä tallentuu esimerkiksi vaatteen liike ja istuvuus ihan erilailla! Suosittelen katsomaan videon Youtubessa HD:nä ja laittakaa kanavani tilaukseen, niin pääsette heti ensimmäisenä katsomaan seuraavat videot, kun ne sinne lataan. Linkkaan aina videot myös tänne blogin puolelle myöhemmin :)

paita second hand (Monki), laukku vintage, vyö vintage, hame second hand (Lindex), kengät Skopunkten

Video ja asukuvat: Ida Tokola

Ja sain myös vihdoin itselleni tämän kuvan, minkä Atelieri O. Haapala minusta tallensi! Laitoin kuvaa varten jalkaan uudet kengät, joiden sovittelu ja osto onkin videolla nähtävissä :) Kuvaustilanne oli nopea, mutta erittäin mukava tuolla O. Haapalan kuvausnurkkauksessa. Harmi, kun en ehdi enää varsinaiseen muotokuvaukseen heille, onneksi pääsin sentään tähän pikakuvaukseen.

Kuva: Atelieri O. Haapala

Katsoitteko ensimmäisen videoni? Mitä mieltä olitte ja minkälaisia videoita tykkäisitte katsoa? :) Laittakaa sydäntä, jos asu ja postaus miellytti! Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.