Ladataan...
Annie Mink

harmaa villakangastakki Volcom (kirppis), lettipanta itse tehty, huivi kirppis, valkoinen hame vintage, raitapaita kirppis, kengät Asos kello Daniel Wellington

Näissä kuvissa yltäni löytyy kaksi all time favourite löytöä. Tuon valkoisen hameen löysin viime talvena Radiokirppikseltä parilla eurolla. Täydellinen istuvuus vyötäröltä ja pituudesta, kaunis malli ja vanhan ajan henki - arvatkaa vain kuinka onnellinen olin löytöni äärellä!

Harmaan villakangastakin taas bongasin loppusyksystä Uffin ikkunassa. Olin koko syksyn haaveillut harmaasta puvuntakkimaisesta takista, joten kun huomasin tämän kaunokaisen mallinuken yllä, riensin heti varaamaan takin itselleni. Kun Uffin ikkunoiden päivitys tuli, olinkin takin ainut kiinnostunut kyselijä ja sain sen vielä puoleen hintaan sinä päivänä sattumalta olleen kaikki takit -50% tarjouksen siivittämänä. Lucky me!

Kuvat Tiina / Tiiti's

Ladataan...
Annie Mink

Hei vain kaikille! Olen jo jonkin aikaa miettinyt blogin perustamista, paikkaa, jonne voin kertoa eräänlaisesta harrastuksestani. Ihmisiä, joille voin esitellä innoissani uusia löytöjä ja rakkaita aarteita. Jakaa ja saada vinkkejä, antaa ja vastaanottaa hyvää mieltä. Pitää ikään kuin päiväkirjaa!

Joten, tässä sitä ollaan. Tavoitteena kirjoittaa blogia, joka keskittyy esittelemään tyyliäni. Ja tyylini, se rakentuu lähes tulkoon kokonaan second hand - ja vintagevaatteista. Odotettavissa on asukuvien lisäksi ehkä kirppisvinkkejä, thrift haul -esittelyjä ja fiilistelyjä. Ehkä blogissa sivutaan muitakin aiheita ja elämääni, liian tarkoin en ala blogiani rajoittamaan. Antaa sen rönsyillä jos niin haluaa :)

Tervetuloa mukaan seuraamaan seikkailujani ja tarinoitani!

Ladataan...