Ladataan...
Annie Mink

Tulipa muuten huomaamatta tästä asusta hieman syksyiset fiilikset? Huomasin sen vasta nyt jälkikäteen katsottaessa :D Viininpunainen väri, huopahattu ja villakangastakki, hyvin keväistä, eh? No, tällaisissa kamppeissa tuli tällä kertaa kuljettua :) Villakangastakin olen nyt joinain päivinä jo sentään uskaltanut jättää kotiin ja mennyt keveämmällä kevättakilla, alla on kuitenkin ollut paksu neuletakki vielä, vilukissa mikä vilukissa! :D

Sitten vähän tarinoita asun takaa. Aloitetaan tuosta kaulahuivista. Löysin sen toissa syksynä Uffin euron päiviltä asustelaatikkoa penkoessani, kun käteeni osui jotain ihanan pehmeää ja lämpöisen tuntuista. Katsoin, että siinäpä on kiva huivi eurolla! Sitten tarkastelin huivia paremmin ja huomasin siinä olevan lapun, jossa lukee "Mulberry". Ja lapun toista puolta oli vielä parsittu sympaattisesti paremmin huiviin kiinni! Huiviin oli myös kirjailtu kyseisen merkin puulogo. Aito tai ei, huivi on ollut jo parina talvena uskollinen ystäväni. Se on todella lämmin ja pehmoinen, ihan täydellinen.

Kengät on ostettu muutaman vuoden takaisella Brightonin reissulla Primarkin alennusmyynneistä kuudella punnalla. Ostin ne silloin osittain hätäratkaisuna, sillä reissussa olleet kenkäni olivat alkaneet hiertää ikävästi. Nuo viininpunaiset herrainkengät ovat kuitenkin päässeet hätäostoksesta yksiksi lempikengistäni ja olen hieman ihmetellyt, miten ne ovatkin kestäneet ahkeraa käyttöä jo näin kauan ottaen huomioon niiden olevan vain halpiskengät. En kyllä pahastu lainkaan, vaikka ne kestäisivätkin vielä kauemminkin, joskus halpalaatukin voi yllättää positiivisesti.

Pyöreät kaulukset ovat yksi silmääni miellyttävistä yksityiskohdista vaatteissa. Ja sitten kun vaatekappaleeseen on vielä laitettu pieniä joutsenia mukaan seilamaan, ei tarvinnut paljoa kirppiksellä miettiä kun tuon paidan löysin! Siitäkin on muodostunut yksi suosikeistani, kuten myös noista mukavista ja juuri oikeanmallisista mustista kangassortseista. Sopiva lahkeenpituus ja -leveys, korkea vyötärö ja mukava materiaali, kyllä tätä kirppishaukkaa on näissä etsinnöissä onnistanut :)

hattu H&M, huivi Mulberry (kirppis), villakangastakki Vero Moda (kirppis), paita kirppis, neuletakki H&M (kirppis), sortsit kirppis, kengät Primark

Jospa seuraava postaus näyttäisi hieman keväisemmältä asun puolesta? :D Paljon aurinkoisia ja keväisiä terveisiä kaikille, tästä syksyisen vivahtavasta asusta huolimatta :)

Kuvat: Tiina Pakkanen

Ladataan...
Annie Mink

Huomasin äsken kuva-arkistoa selaillessa, että minulta oli jäänyt tällaiset kuvat julkaisematta! Uusiakin olisi vielä tänne varastossa, mutta ajattelin nyt laittaa nämä viimein, sillä olen itse asiassa talsinut Tampereen katuja lähes identtisessä lookissa tälläkin viikolla. Olen sen verran vilukissa, etten uskalla olla vielä liikkeellä ilman pipoa, huivia ja villakangastakkia petollisessa kevättuulessa. Onneksi pipon ja huivin voi aina päivän mittaan heittää laukkuun ja takin avata, jos keväinen aurinko alkaakin enemmän lämmittämään :)

pipo H&M, huivi kirppis, takki Volcom (kirppis), hopeinen neulepaita Ellos, farkut Cheap Monday (kirppis), lenkkarit Nike Air Max Muse (Sports Direct verkkokauppa)

Asuni oli tuolloin aika tavallinen ja mukava. Niken lenkkarit olen tilannut Sports Directiltä, jota voin suositella, jos haluaa löytää kohtuulliseen hintaan urheiluvaatteita ja -tarvikkeita! Tilauskin tuli nopeasti ja helposti suoraan kotiin.

Tuolta takin alta pilkottaakin yksi lempparipaidoistani, tuollainen hopeana hohtava neulepaita, jota poikaystäväni leikillisesti kutsuu "haarniskapaidaksi". Uskon, että tästä hauskasta paidasta tullaan täällä blogissa vielä kuulemaan myöhemmin tarkemman kuvauksen kanssa ;)

Toivottavasti kauniit kevätpäivät tulevat pian piristämään meitä kunnolla, nämä kuvat tuntuivatkin nimittäin yllättävän koleilta, kun nyt tarkemmin katsoo! Valoisia ja toiveikkaita keväthetkiä teille kaikille! :)