Ladataan...
Annie Mink

Hauskaa viikon aloitusta kaikille! Palataan vielä hetkeksi viikonlopun Suvi-Vintageen sillä nyt on vuorossa lupaamiani fiilistelykuvia tapahtumasta :) Annan kuvien puhua puolestaan, sillä en tähän hätään keksi muuta kuin hehkutusta tapahtuman ihanuudesta!

Fintage Ry:n järjestämä muotinäytös oli todella mahtava ohjelmanumero! Näytös perustui vanhoihin Suomifilmiklassikoihin ja itse vanhojen elokuvien ystävänä seurasin näytöstä erittäin innolla. Näytöstä siivitti elokuvien tarinat ja mallit eläytyivät rooleihinsa upeasti. Puhumattakaan noista ihanista puvuista ja stailauksista... Kokonaisuudessaan Suvi-Vintage oli aivan mahtava tapahtuma, ei kai sitä voi enempää hehkuttaa. Toivottavasti moni muukin pääsi siellä käymään :)

Niin ja kyllä sieltä jotakin ihanaa tuli myös itselle hankittua! Aarteeni on mustavalkoinen ja pilkullinen, sekä tietysti vintagea. Ja te tulette sen varmasti vielä näkemään tarkemmin täällä blogissa ennemmin tai myöhemmin ;)

 

Ladataan...
Annie Mink

Ihana viikonloppu takana! Vihdoin aurinkoa ja lämpöä. Oma viikonloppu meni mukavissa merkeissä ihanista keleistä nauttien. Perjantaina käytiin mökillä rentoutumassa, lauantaina pyörittiin kaupungilla ja Suvi-Vintagessa ja tänään sunnuntaina tehtiin pyöräretki Pyynikille :) Kyllä nyt pitäisi taas jaksaa ensi viikko puurtaa, toivottavasti nämä kesäiset säät vielä jatkuisivat!

Suvi-Vintagessa tosiaan käytiin pyörimässä ja nämä asukuvat poikaystäväni nappasi siellä. Otin itse tapahtumasta myös kuvia aika paljon ja ajattelin tehdä niistä vielä toisen postauksen fiilistellen Tallipihalla vallinnutta menneen ajan tunnelmaa :) Mutta, keskitytään nyt tähän asuun, jossa Suvi-Vintagessa tepastelin! Halusin laittaa päälleni jotain tapahtuman tyyliin sopivaa ja valitsin ylleni tällä viikolla Facebook-kirpparilta ostetun COS:n mekon, joka siis on ihan uusiotuotantoa eikä oikeaa vintagea. Mekko oli kyllä todellinen löytö, onneksi olin tarpeeksi nopea! Nuo FB-kirpparit ovat kyllä mainio väylä löytää laadukkaita vaatteita käytettynä, jos vain on oikeaan aikaan niitä bongaamassa :D Mekko on kauniin mallinen ja mukavan tuntuinen päällä. Siinä on hauska, hieman epätasainen helma ja kauniin sävyinen tummansininen väri. Mekko tuntui heti aivan omalta, kun sen päälleni sain - selvästi lempivaateainesta. :)

mekko fb-kirppis (COS), ballerinat kirppis (Bianco), laukku vintage, aurinkolasit Ray-Ban Laramie (Silmäasema), kello Daniel Wellington

Jotain oikeasti vintageakin minulla oli asussa, nimittäin tuo valkoinen laukku! Olen sen äidiltäni saanut ja laukku on koristelaatan mukaan "Made in Finland". Muuten merkistä ja iästä ei ole itselläni tarkempaa tietoa. Arastelen käyttää laukkua tuon valkoisen värin vuoksi, mutta on se välillä kiva ottaa olalle keikkumaan :) Muista asusteista mainitsen vielä noista ballerinoista muutaman sanan! :D Kirppiksiltä on mielestäni todella hankala löytää kenkiä, ihan vain oikean koon löytämisen vuoksi, mutta myös kenkien kunnon takia. Itse en osta kuin selvästi vähälle käytölle jääneitä kenkiä käytettynä, sillä edellisen käyttäjän kenkään tuoma vääränlainen jalan muotoutuminen voi tehdä omalle jalalle huonoa. Tämän vuoksi löydän harvemmin kenkiä kirppiksiä kolutessani ja ostan kenkäni yleensä uutena. Nämä ballerinat olivat kuitenkin myynnissä viime vuonna alkuperäisessä laatikossa hintalappuineen ja selvästi lähes käyttämättöminä - ei tarvinnut epäröidä ostoa kenkien osoittautuessa juuri sopiviksi. Nyt olenkin käyttänyt kengät jo siihen kuntoon, ettei niitä enää voisi laittaa eteenpäin kenellekkään toiselle :D  

 

Ladataan...
Annie Mink

takki Seppälä, raitapaita kirppis, sortsit kirppis (Monki), ballerinat kirppis (Bianco), laukku Ellos

Tässäpä eräs pitkän työpäivän jälkeinen, nopean kuvaustuokion päivän asu! Tällaista minun tavallista arkivaatetusta, raitoja ja tyttömäisyyttä. Nuo ihanan kevyet sortsit ovat täydelliset kesäpäivään, mukavan vilpoisat ja ei tarvitse pelätä vilauttelua, toisin kuin hameen kanssa :)

Näin simppelistä perusasusta ei enempää sanottavaa löydy, joten siirrytään seuraavaan aiheeseen eli viikonlopun tapahtumavinkkaukseen! Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään kaikkien vintageaarteiden ystävien ehdoton suosikkitapahtuma eli Suvi-Vintage! Tallipiha täyttyy vintagelöydöistä ja vanhan ajan tunnelmasta molempina päivinä klo 11-17. Luvassa on huikeiden aarteiden lisäksi mm. muotinäytös, huutokauppa ja tanssit! Ei varmaan yllätä ketään, että itse olen innoissani menossa tutkimaan mitä kaikkea ihanaa tuolta viikonloppuna löytyy :) Suosittelen muillekin ihan vain tapahtuman tunnelman takia! Itsellänikin on ensisijaisesti tarkoitus mennä vain fiilistelemään, mutta en pistä pahaksi jos jonkun aarteen löydän ;) Lisätietoa tapahtumasta löytyy Suvi-Vintagen Facebook-tapahtumasta.