Ladataan...
Annie Mink

Kuten osa on jo saattanut Instagramistani ja Snapchatista (molemmissa @annie_mink) huomata, olen ollut heinäkuun alusta asti töissä ihanassa Kätkö Vintagessa. :) Aika on mennyt töissä nopeasti ja on ollut aivan ihanaa olla työpäivät kaikkien kauniiden vintage-vaatteiden ja -esineiden ympäröimänä. Kätkön valikoima on todella laaja ja se palvelee monen tyylisiä ihmisiä, myös miehet on huomioitu hyvin, sillä molempien sukupuolien valikoimat ovat yhtä laajat ja monipuoliset. Kätkön alakerta on myös melkoinen huonekalu- ja sisustuspuolen aarreaitta! Huonekaluja pystyy kätevästi katsomaan myös Kätkö Vintagen omasta verkkokaupasta, jonne päivitetään aina uutuudet tuoreeltaan. Olen vielä tälläkin viikolla saanut hämmästellä ai meillä on tämmöistäkin! kun en olekaan edes tässä reilussa kuukaudessa ehtinyt tutustua täysin koko valikoimaan. :D

Koska työpaikkani on täynnä kaikkea ihanaa tavaraa, ajattelin hieman esitellä muutamia suosikkejani Kätkö Vintagen vaatevalikoimasta. Ja mikäpä olisi parempi keino esitellä näitä kokoamiani asuja kuin video! :) Ida kuvasi taas aivan mahtavan videon ja minä koitin mennä myös vähän oman tyylini ja mukavuusalueeni ulkopuolelle asuja stailatessa. Kahdessa videon asussa on aika selkeästi tunnistettavissa minulle tuttu pukeutumistyyli, mutta yksi asuista on aikamoinen villikortti. :D Ja itse asiassa tykkäsin myös siitä todella paljon, vaikka se ei ehkä ole ihan ominta minua, osaatteko veikata mikä kolmesta asusta on tämä erikoisuus? :)

Kuvat ja video Ida Tokola

Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä olitte stailauksista ja videosta! :) Kivaa loppuviikkoa tyypit! ♥

Ladataan...
Annie Mink

Elokuu on taas täällä, mihin tämäkin kesä jälleen kiiruhti? Tällä elokuun ensimmäisellä viikolla juttelin useamman kanssa siitä, miten on jo alkanut tuntua syksyiseltä kun illat ovat viilenneet. Itse miellän elokuun vielä kuitenkin kesäksi ja haluan pitää kesäiset fiilikset yllä edelleen, vaikka pientä syksyistä virettä alkaa jo ilmassa väreillä. 

Tämä kesä ei poikennut muista Suomen kesistä suuresti, se ei ollut yhtäjaksoista hellettä päivästä toiseen, vaan viileämpiä päiviä saimme enemmän kuin paahtavaa kuumuutta. Minulta jäi taas monet hellevaatteet käyttämättä ja mietinkin tämän vaateosaston reilua karsintaa ensi vuotta varten. Lämpimiä, mutta kesäisiä vaatteita kuitenkin tuli käytettyä paljon ja niille olikin oikeasti tarvetta. Vaikka lämpömittari näyttää melkein alkusyksyn lukemia, ei oikein huvita pukeutua niihin samoihin vaatteisiin, mitä syksyisin käyttäisin. Olenkin hamstrannut värikkäitä neuleita, housuja ja pitkiä hameita kesäisissä kuoseissa näitä viluisia kesäpäiviä pelastamaan. Nämä kukkahousut ovat yksi esimerkki tällaisista vaatekappaleista.

vihreä paita vintage, kukkahousut second hand (Fida), kultaiset sandaalit Esprit

Olen itse asiassa käyttänyt juuri näitä housuja varmaan lähes joka viikko nyt loppukesästä. Kylmempinä päivinä housujen seurana on ollut persikkainen neulepaita ja tennarit. Ja tällaisina aurinkoisina, mutta hieman vilakoina elokuisina päivinä on pärjännyt hyvin t-paidalla ja sandaaleilla. Tästä housuparista on muodostunut tämän kesän luottovaatteeni, olen siis ollut melkoinen kukkahousutäti tänä kesänä.

Kohta näiden housujen on kuitenkin aika väistyä syksyn tieltä ja kukkakatras saa vaipua vaatekaapin perälle talvehtimaan. Mutta vielä on kesää jäljellä ja kauniita päiviä. Ehkä elokuu vielä yllättää meidät lämmöllään. Antaa kukkien vielä kukkia hetken verran.

Ihanaa viikonloppua ja lämpöistä elokuuta kaikille ♥