Mitä kuuluu?

Anniina V Blog

Käväisin viime viikon lopulla pienen pyrähdyksen naapurimaassa, koulutusmatkalla uuden työni puitteissa. Olikin oikein tehokas ja mukava reissu - ennen kaikkea siksi, että pääsin tutustumaan ympäri maata työskenteleviin kollegoihini.  

Jo pikainenkin visiitti kotimaan ulkopuolelle herätteli matkustelun kaipuun - mihinkäs seuraavaksi?

Sen verran on muuttunut hektisemmäksi elämä viime kuukausina, että pieni irtiotto voisikin olla paikallaan. Ihan pikkuinen reissu tehdäänkin miehen kanssa kaksin loppukuusta - pääsen vihdoin livebailaamaan Antti Tuiskun tahdissa. Se tulee tekemään niin hyvää! Oletteko käyneet pohjoisen poikaa katsomassa? Show on kuulemma ihan huima! Tai onko joku  teistä tulossa tuolle samaiselle Viking Gracen keikalle kanssani?

Blogi on jäänyt kiireistä johtuen vähemmälle ja vaikka kirjoitettavaakin olisi vaikka ja kuinka niin aika ei vain kertakaikkiaan riitä nopeampaan postaustahtiin. Mutta vihdoin nyt seuraavassa postauksessa esittelen uudet tatuointini, jotka tehtiin peittotatuointeina vanhojen päälle. Taitava tekijä, jota mielelläni suosittelen!

Tästä taisikin tulla vähän sellainen yleiskuulumispostaus, mutta sainpahan ainakin sanottua, että täällä ollaan ja hyvää kuuluu! Mitä teille kuuluu? Oletteko käyneet reissuissa? Mites työelämä? Painavatko ruuhkavuodet päälle? Mistä olet kiitollinen? Nuo viimeiset kaksi kysymystä liittyvät muuten myös tuleviin postauksiin. :)

Tänään töiden jälkeen vietämme pienen kaveriporukan kesken mieheni syntymäpäiviä ja lähdemme katsomaan hänen suosikkibändinsä Insomniumin keikkaa Logomoon. Tykkäänhän minäkin niistä, vaikkeivät Antille ihan vedäkään vertoja. ;)

Toivottavasti vaan tämä alkava flussa pysyisi aisoissa. Inkivääriteetä ja hunajaa nassuun vaan!

Mukavaa viikonloppua!

-Anniina

P.s. Kiitos kuvausavusta Tomas! :)

 

Kommentit

_mia (Ei varmistettu) http://koti.ts.fi/talo-kaaos/

Hyvää kuuluu, ja oltiin viikko kaksin Turkissa reissussa, kummasti sai auringosta lisäenergiaa mut matkakuume ois taas!
Kivaa tuiskuilua! Meillä oli itse asiassa ajatuksena lähteä myös sinne mut siirrettiin hiukan ja lähdetäänkin marraskuulla Gracelle katsomaan Happoradiota.
Pitäis nähdäkin kun ehditään, meidän A ikävöi just yks päivä teidän A:ta ja kyseli koska vois leikkiä hänen kanssaan <3

Anniina V
Anniina V Blog

Hienoa kuulla, että teille kuuluu hyvää! Uskon kyllä tuohon lisäenergian saantiin - aurinko on aikamoinen voimanlisääjä. :)

Tuiskuilusta tulee varmana huippureissu. Mukava päästä kaksin, edes pikkureissulle. 

Oi! Täytyy kyllä sopia päivä - laitellaan viestiä!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihania kuvia ooh! Tänne kuuluu oikein hyvä, ei paina ruuhkavuodet, olen kiitollinen mm. juurikin siksi mutta myös siitä, että pääsen ensi kuusss Lontooseen (lempparikaupunkejani Euroopassa) ja että tänä viikonloppuna tapaan paljon rakkaita tyyppejä. :)

Toivottavasti flunssankarkottamisniksit toimii ja mukavaa keikkaa! <3

Anniina V
Anniina V Blog

Oi kiitos Saranda! <3 Lontoo on varmasti ihana paikka - sinnekään en vielä ole ehtinyt, mutta eiköhän sitä vielä kerkiä. ;) Oikein mukavaa tulevaa reissua sinulle!

Flunssa itseasiassa ei vielä iskenytkään, joten kentis niksit auttoivat!

anemko (Ei varmistettu)

Oi odotan jo kovasti tatuointipostaustasi, sillä olen ottamassa ensimmäistä tatuointiani ja kuulen mielelläni suosituksia. :)

Anniina V
Anniina V Blog

Kiitos tästä buustista! Aloin samantien käsitellä kuvia postausta varten. Ehkäpä saan sen siis lähipäivinä jopa julkaistuakin. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.