OSAAVA NAINEN - Turun Messukeskus

Anniina V Blog

Yhteistyössä: Turun Messukeskus

Lauantai-illan heipat! Tässäpä tämänpäiväiset messukuulumiset!

Osaava nainen - tapahtumaan lähtiessäni päätin, että kuvaan tällä kertaa vain visuaalisesti inspiroivimmat messuosastot ja ne olivat mielestäni tänään: Kauppilan hurmaava minipuutarha, Mazu - liikkeen boheemin tyylikäs lifestyle-kauppa, Coruu:n supernaisten silikonikorupiste ja hyväksi testaamani Lily Alexandra - luonnonkosmetiikan osasto. Niin kauniit esillepanot! <3

Monenmoista nähtävää messuilla kyllä riitti - ainoa, jota jäin kaipaamaan oli sellainen kauneudenhoitopiste, jossa olisi päässyt lakkauttamaan kynnet. Kampauksia, pikameikkejä sekä hierontoja oli tarjolla, mutta niihin en tällä kertaa lähtenyt. Sen sijaan nautiskelin raikkaan smoothien rennon tyylikkäässä Jungle Juice-baarissa katselleen messuväen menoa.

Teemoina messuilla ovat: 

  • Terveys, muoti ja kauneus
  • Kädentaidot sekä lahja- ja sisustustavarat
  • Matkailu, työ ja koulutus

Huomenna sunnuntainakin ehtii hyvin vielä messuilemaan. Jos kävit/käyt siellä, niin olisi mukava kuulla mitä sinulle jäi mieleen tai teitkö kenties jotain kivoja hankintoja?

Minulle tarttui mukaan Mazun pisteeltä ihana mokkanahkainen hapsulaukku ja Vilan Outlet-osastolta tekonahkainen konjakin värinen jakku, jonkalaista vaatekaappini on pitkään kaipaillutkin. Täytyykin tehdä pitkästä aikaa asupostausta, jossa esittelen nämä uutukaiset. 

Nyt alan pakkailemaan ja valmistautumaan odotettuun iltaan - lähdemme mieheni kanssa Viking Gracelle risteilemään ja bilettämään Antti Tuiskun tahdissa. En malta odottaa!

Oikein mukavaa viikonloppua myös kaikille teille!

-Anniina

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.