VÄRIEN VIEMÄÄ - kotikuvia ja linkkejä Habitare-postauksiin

Anniina V Blog

Koko kesän lomilla ollut sisustusinto on palannut ja ripaus syksyä on ilmaantunut pikkuhiljaa kotiimme. Hiukan lisää väriä vielä kaipailen ja sen vuoksi täytyykin piakkoin tehdä pieni sisustusliikekierros, josta blogissakin sitten kyllä kertoilen. Lempparisisustuskaupoista postauksia siis luvassa! 

Tyynynpäällisiin on lisätty ripaus väriä, kynttilät kaivettu esille kaapeista ja torkkupeitot sekä lampaantaljatkin ovat etsiytyneet paikoilleen.

Miten syksy näkyy teillä kotona?

Värit tekevät näyttävää paluuta sisustamisessa yleisesti. Upeita esimerkkejä tästä näyttää parasta aikaa käynnissä oleva Habitare, joka åblogikollegani oblik-blogia kirjoittavan Jutan sanoin on tänä vuonna eheämpi kokonaisuus kuin koskaan.

Olen kuikuillut odottavasti postauksia Habitareen liittyen, koska ikäväkseni en itse tänä vuonna sinne ehdi millään. Onneksi blogien, instatilien ja -storiesin kautta pääsee tekemään oikein kivan virtuaalikierroksen messuilla. 

Kiinnostavia Habitare-postauksia löydät mm. näistä blogeista:

oblik.
Valkoinen Harmaja
Nuapurissa
Coffee Table Diary
Call It Home:n Katin Etuovi-blogi
Muotoseikka
Pilviraitti
Modernisti Kodikas

Saa nähdä kuinka paljon sisustuskuume nousee, kun alamme vähitellen etsiä tämän vuokra-asunnon tilalle sitä oikeaa omaa kotia. Tänään menemme katsomaan yhtä ehdokasta, jaiks! Pitäisi yrittää olla innostumatta ensimmäisestä ja muistaa katsella rauhassa tarjontaa. Kertokaapas miten se sitten onnistuu?! Haha..

Rentouttavaa syksyistä viikonloppua toivotellen,

Anniina

Kommentit

AriHoo (Ei varmistettu) http://oravakorpi.wordpress.com

Seuraava koti jo kiikarissa?! Toivottavasti yhtä helposti lähestyttävä kuin nykyinenkin meidän näkökulmastamme :)

Anniina V
Anniina V Blog

Pikkuhiljaa katsellaan. ;) Tämän päiväinen oli monilta osin kiva, mutta siinä oli kuitenkin puolia, jotka jäivät mietityttämään. 

Anu/ Say It Anyway (Ei varmistettu) http://timanttiablogi.blogspot.fi

Pohjaratkaisu ja sijainti on kaikista tärkeintä. Kaiken muun pystyy muuttamaan halutessaan :) Mikä tuo viimeisen kuvan kukka on? Se on todella kaunis!

Anniina V
Anniina V Blog

Tuo on kyllä aivan totta! Hankalinta ehkä tässä onkin pitää se maltti ja katsella rauhassa. ;)

Viimeisen kuvan kasvi on kirjojuoru. Todella kaunis, mutta hivenen haastava - ainakin minulle ollut. Voi olla myöskin, että vaatisi erityyppisen ruukun tai paremman kastelijan.. Tuollainen saviruukku kun vie niin paljon kosteutta kukalta.

katri/kotonajakaupungilla (Ei varmistettu) http://kotonajakaupungilla.blogspot.fi/

Tuollaiset tapahtumat saavat kyllä innostumaan aina!
Niissä on kivasti uusia tuotteita ja ihania ideoita :)

Anniina V
Anniina V Blog

Niin saavat! Jopa näin etänäkin. :D

Lumikallion Outi (Ei varmistettu) http://lumikallio.blogspot.fi

Teillä näyttää kivalta. Uuden kodin etsiminen on aina haastavaa, muistan kun etsimme valmista taloa ostettavaksi..se oli vaikeaa, aina oli joku väärä juttu. :D Sitten päädyttiin rakentamaan. Meillä on kynttilät, viltit ja syksyiset tyynyt jo kaivettu esiin. Kivaa alkavaa uutta viikkoa!

Anniina V
Anniina V Blog

Kiitos Outi! 

Uuden kodin etsiminen ei kieltämättä ole helppoa, varsinkaan kun vaatimuksia sille on kertynyt aika iso kasa. :D Saa nähdä miten meidän käy!

Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Kaisa J - Koti-ikävä (Ei varmistettu) http://www.koti-ikava.fi

Ihania syksyn sävyjä! <3 Meillä ei syksy näy kummemmin sisustuksessa. No, kynttilöitä varmaan aletaan pikkuhiljaa poltella enemmän, mutta muuten en oikein ole sesonkisisustaja. Värejäkin kotona edelleen vieroksun vaikka ne muiden kuvissa niin ihanilta näyttävätkin.
Habitaressa ei ole vuosiin tullut vierailtua, mutta muiden blogeista olen seuraillut messukuulumisia.

Olenkohan muuten olla ekaa kertaa vierailulla blogissasi, vaikka instassa olenkin jo jonkin aikaa seuraillut. Pitää laittaa lukulistalle! :)

Anniina V
Anniina V Blog

Kiitos Kaisa! Kiva kun tulit tutustumaan blogiini ja tervetuloa seurailemaan! <3

MaijuSaw (Ei varmistettu)

Oi, hyvä että joku toinenkin on jo ottanut lampaantaljat esiin! On muuten kauniita nuo Kastehelmet eri sävyissä, jotenkin näin ne nyt ihan uusin silmin taas :). Mäkään en päässyt Habitareen, mutta aika hyvän käsityksen tarjonnasta on silti saanut juurikin blogien välityksellä ;)

Anniina V
Anniina V Blog

Jep, lampaantaljat kaivoin kyllä esiin heti ensimmäisessä syksyisessä sisustuspuuskassani. :D Syksyyn tarvitaan lämpöä! :)

rondawashere

Meillä syksy näkyy siten että parvekkeen lyhtyyn laitetaan kynttilä palamaan ja parvekkeella istutaan paksun viltin alla jotta tarkenee... tunnelmallinen vuodenaika! <3 :)

Anniina V
Anniina V Blog

Oi, kuulostaapa hyvältä! Syksy on ihanan tunnelmallista aikaa!

Hanna/Pastellimaja (Ei varmistettu) http://www.pastellimaja.blogspot.com

Kauniita syksyn sävyjä siellä! Itsekin olen innolla kurkkinut muiden blogien Habitare-tunnelmia, kun en tänäkään syksynä itse paikalle päässyt. Mielenkiintoista lähteä ensi viikolla viimesyksyiseen tapaan Lontoon Designjunctioniin katsomaan, mistä siellä trendit puhaltaa. Näkyykö samaa kuin Habitaressakin.

Meillä täällä on ollut vielä täysi kesä päällä, vaikka syksyn tulo näkyykin rusehtavina parvekekukkina, kynttilöinä iltaisin ja yhtenä syksnvhreänä tyynynpäällisenä :).

Anniina V
Anniina V Blog

Vautsi! Hieno reissu varmasti tulossa - oikein inspiroivaa matkaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.