Ladataan...
Annukka Juulia

Viime postauksesta on aikaa jo puoli vuotta, huh! Pahoittelut hiljaisuudesta. Viimeisen puolen vuoden aikana on oikeastaan koko elämä myllätty uuteen uskoon: minusta on muun muassa tullut tamperelainen avopuoliso.

Jotenkin kaikessa siinä myllerryksessä tuntui, että blogista tuli taakka eikä ihana pako arjesta, jota se joskus oli. En myöskään koskaan saanut tästä blogista sellaista kuin halusin. Jotain jäi puuttumaan.

Joten... Arvaatte varmaan. Annukka Juulia hiljenee lopullisesti tästä päivästä lähtien. Sen sijaan olen aivan superinnoissani, sillä olen avannut tänään uuden upean vegaaniseen elämään keskittyvän lifestyle-sivuston, Life by veganin. Käykäähän kurkkaamassa: www.lifebyvegan.com

 

Haluan sydämellisesti kiittää niin Lilyn toimitusta kuin teitä lukijoita kuluneesta puolestatoista vuodesta. Sain teiltä hurjasti ihania kommentteja sekä kunnian olla Lilyn suositeltua sisältöä. Kiitos kiitos kiitos!

 

Toivottavasti nähdään myös Life by veganin puolella! Aurinkoista kevättä!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Annukka Juulia

Olen kärsinyt viime kuukaudet erittäin oudosta ilmiöstä nimeltä enjaksakuunnellamusiikkia. Tai no okei, olen kyllä kuunnellut musiikkia jonkin verran, mutta varsinkaan uuden musiikin etsiminen ei ole kiinnostanut jostain syystä pätkääkään. Sen sijaan olen kuunnellut musiikkia muiden kuratoimana, eli pääasiassa bassoradiota tai poikaystävän teknosessioita. 

 

Mutta nyt uskallan varovaisesti julistaa tämän erikoisen aikakauden päättyneeksi. Uusien biisien etsiminen on ujosti alkanut taas kiinnostaa, jipii!

 

Tässä viime aikojen eniten korvakäytävää hivelleet teokset. Klikkaa biisien nimiä kuunnellaksesi ne SoundCloudissa.

 

MØ – Kamikaze

 

Sain jossain vaiheessa jo ähkyn MØ:n biiseistä, mutta Lean On -feattauksen ja nyt tämän uuden Kamikaze-sinkun myötä artisti vaikuttaa taas ihanan raikkaalta ja kiinnostavalta. Biisi on tehty jälleen yhteistyössä Diplon kanssa - vitsi että tykkään!

Mura Masa – Love For That (ft. Shura) 

 

Olen linkannut blogiin ennen niin Mura Masan kuin Shurankin biisejä, ja nyt kaksikko on tehnyt yhteistyönä ihan mielettömän kauniin mutta tanssittavan biisin. Todella monisävyinen biisi, joka saa kylmät väreet aikaan täällä vilttiin kääriytyneenäkin.

 

Kučka – Flux 98

 

Kuĉka on ihana ihana i h a n a. Artistin musa tuo mieleen sekä Grimesin että FKA Twigsin, joten ei ihme, että uppoaa mieltymyksiini täysin. Flux 98 on lempparibiisini Kuĉkan elokuussa ilmestyneeltä Unconditional -EP:ltä - suosittelen kuuntelemaan koko EP:n vaikkapa Spotifystä, jos tämän tyyppinen musatyyli kiinnostaa!

 

Ihanaa viikonloppua!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Annukka Juulia

 

Olen yrittänyt kirjoittaa tänne blogiin jo pitkään sellaisia arkisia kuulumisia ja fiiliksiä, mutta sitten jostain on iskenyt ihme itsekritiikki, joka on saanut vain deletoimaan kaiken. Mutta nyt päätin, että kirjoitan. Kirjoitan mitä mieleen juolahtaa, enkä saa deletoida mitään. No okei, kirjoitusvirheet saa korjata, mutta muuta ei. Okei, sit mentiin.

 

Elämä on tällä hetkellä eräänlaisessa välitilassa kellumista, mutta se on ihan okei. Elämäni on pian muuttumassa (kerron siitä myöhemmin lisää), ja olen yrittänyt olla elämättä "sitten kun" -elämää, mutta väistämättä olen sortunut tulevaisuudessa elämiseen. Vaikka aina sanotaan, että pitäisi elää tässä ja nyt. Mutta onneksi se sitten kun on ihan pian! Sitten lupaan elää taas nykyhetkessä.

Ja vaikka elänkin sitten kun-elämää, niin kaikki on jotenkin ihanasti. Syksy on tuntunut pehmoiselta ja turvalliselta. Keltaiset lehdet ja auringonsäteet saavat huokailemaan onnesta, ja iltaisin on maailman parasta polttaa kynttilöitä ja juoda teetä. Niin kliseisen ihanaa. 

 

Sen verran voin paljastaa tulevista muutoksista, että mielessä pyörivät matot, sohvat, senkit ja huonekasvit ainakin 23,5 tuntia vuorokaudessa. Eli tulevaisuuden lisäksi olen elänyt aika vahvasti myös Pinterestin sisustuskuvamaailmoissa.

Muutenkin kaikki kotoilu (karsein sana ikinä) on kiinnostanut viime aikoina. On ollut päiviä, kun olen vaivannut pitsataikinaa monta tuntia ja askarrellut kasveille amppeleita. Tai ostanut kirpparilta mummokristallisen karahvin ja järjestellyt kuivaruokakaappia. Mutta vastapainoksi on kyllä ollut myös päiviä, kun olen juonut monijuomalientä ystävien Harry Potter -teemasynttäreillä ja tanssinut villisti aamuyöhön. On hyvä pysyä balanssissa nääs.

 

 

Ja hei, vaikka elämäni on yhtä mummoilua, niin olen sentään snäppäillyt semi-ahkerasti. Olen kyllä sielläkin aika mummo. Mutta jos kiinnostaa, niin minut löytää Snapchatista nimimerkin @annukkamalin takaa. 

 

Toivottavasti teilläkin on kaikki ihanasti, ja syksy on kohdellut teitä hellästi kirpeistä tuulista huolimatta. Ajattelin kirjoitella nyt postauksia säästöön, kun vauhtiin pääsin, joten palaillaan pian. Pus pus!

 

Share
Ladataan...

Pages