Arvonta

Arctic Avium

                                             ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!

Me ollaan järjestetty MEIDÄN IHANILLE SEURAAJILLE  arvonta. Jotta voit osallistua sinun tulee olla Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä.

  1. Rekisteröidy Lilyyn TÄÄLLÄ, jos olet jo käyttäjä hyppää kohtaan 2
  2. Klikkaa sivun vasemmassa reunassa SEURAA PALSTAA
  3. Kerro kommentissasi mitkä jutut sinua kiinnostaa eniten(esim. päivän asu, DIY, kulttuuri, musiikki, koti......)

KAIKKI KOLME KOHTAA TEHTYÄSI OLET MUKANA ARVONNASSA!

Lahjuksena ihana SURRUR-tee oma marimekkosi kirja jossa on ohjeita vaatteista sisustamiseen JA  Arctic Avium kangaskassi minkä MET ollaan omin pikku kätösin ommeltu ja painettu! Kilpailu loppuu 26.2 kello 00.00 ja arvonta suoritetaan seuraavana päivänä.

Kommentit

Nousujohteinen.

Teillä on aivan ihana murre, lisää sitä kaikkiin postauksiin! Mutta eniten tykkään näistä näpertelyjutuista (DIY), ja mitä enemmän on eri vaiheista kuvia sitä enemmän tykkään :) Niitä onkin tullut ihan kiitettävästi, mutta ne on silti lemppareita. Tuunaukset ja kokonaan alusta loppuun värkätyt projektit (erilaiset käsityöt ym) on kyllä ihan parhautta.

Oi, ehdottomasti kaikenlaiset diy-jutut, tuunaukset, vanhasta uutta-teemat yms. Siksi tuosta Marimekon kirjastakin haaveilen. Kaipaisin kivoja ideoita, joilla saisin jämäkankaista pursuavaa arkkuani vähän tyhjennettyä.

Netta
Piskuista

Minä tykkäilen lähtökohtaisesti kaikista kirjoituksistanne, mutta suosikkejani ovat juuri nuo ite tehty -jutut. Erityisen mukava on myös lukea kaikista kirpparilöydöistä, joita teette. Se on kivaa vaihtelua blogeihin, joissa esitellään nettikaupasta tai merkkiliikkeestä ostettuja vaatteita :)

Stillleben

DIY-ohjeenne ovat tosi kivoja! Niitä lisää ja mieluusti sellaisia joissa ompelukone ei ole välttämättömyys. Kirpputori- ja tyylivinkit ovat myös hauskaa luettavaa ja kulttuurireportaaseille en koskaan sano ei :)

Leenan

Kiinnostavia on kaikki retro-löydöt, varsinkin kaikki pienet sisustusesineet "modernin" sistuksen yhteydessä. Itseäni kiinnostaa kaikki vanhat Marimekon ja Iittalan tuotteet, joten niiden yhdistämisestä sisustukseen haluaisin lukea.

MillyK
Milli's

Diy-ohjeet on ihan mun feivöritti! opiskelen vaatetusalaa ja varmasti tulisi tolle kirjalle käyttöä. Diggailen paljon marimekkoa!

Suosikkejani ovat DIY-ohjeet sekä kirpparilöydöt.

Saillang
Hetkiä ja retkiä

Kirpparilöydöt ovat kivat! Sitten vielä tykkään kovin koti-osiosta!

Temppula

Ehdottomasti DIY -jutut ja kirpparilöydöt! Aina, kun blogia lukee tulee kova tarve ruveta väsäämään jotain ja lähteä kiertelemään kirppareita =D

vilipi

Teillä on ihan huippis Blogi! Mie oon teijän ykkös fanittaja :) -VirpS

Ihme

DIY-juttuja ohjeineen on aina kiva ihastella. Myös kirppislöydöt inspiroi! :)

Mun mielestä teidän juhlajutut ja lukemattomat (mutta luetut) kirppalöytöjutut on parhaita. Toivoisin lisää eläinaiheisia juttuja.

kolme3
Arctic Avium

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

ONNEKSI OLKOON SAILLANG. Hän kommentoi palstamme juttuja näin. "Kirpparilöydöt ovat kivat! Sitten vielä tykkään kovin koti-osiosta!"

img_0028_0.jpg

Hyvä Saillang, lähetäthän yhteystietosi sähköpostiimme kookoohoo3@gmail.com niin laitamme paketin postiin, joka sisältää Arctic Avium- kangaskassin sekä Surrur tee oma Marimekkosi- kirjan. Yhteystiedot pidetään yksityisenä eikä niitä anneta muille osapuolille.

Kiitos kaikille osallistuneille, mukava huomata että palstamme kiinnostaa monia.

- Susanna, Laura ja Haidi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.