Lapsuuden lelut

Arctic Avium

Raskiiko näistä luopua? Mun tee astiasto

Mun duplot

Vähän kyynel silmäkulmassa näitä kattelen näitä et raskisko nää myydä kirpparilla ja mitä ihmettä näistä viittii pyytää?? Tee astioitten kohalla alkaa oleen jo tiukka ei mut noi duplot ei jotenki ole niin lähella mun sydäntä et vois myydäkki. Jos mulla ois kauheesti ylimäärästä tilaa niin en myis... Barbit ja ponit on visusti tallessa, niistä ei vaan pysty luopuun!!

Hassua tästä tekee sen että olen vain vuosivuodelta enemmän kaatunu siihen suuntaan että lapsia en halua mut toisaalta saattaahan se mieli muuttua ja sit harmittais, vaikka mietin kyllä et raskiiko sitte omia lempileluja antaa edes omalleen rikottavaksi, itku =)

Mitä mie teen??

Kommentit

Poffuliini
Kahvitauko

Oi, mulla tais olla tollasia samanlaisia teeastioita (noi missä norsut), mutta muistelin että ne mun ois ollu hennon vaaleanpunaisia... No ne on jokatapauksessa vissiin hautautunu jo aikoja sitten mökkipihan hiekkakasojen hävittämisen myötä jonnekin mananmajoille.. Sen sijaan äiti pitää meillä kyllä kiinni kaikista mahdollisista leluista jotka yhtään on vaan ehjiä, vaikka iskä aina yrittääkin ehdottaa että tehtäs varastoon tilaa.. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikeesti? Ne on arvotonta muovipaskaa ja sä mietit mitä teet niille? Oikeesti, kaikki tavara on arvotonta kulutus paskaa jolle ihminen itse antaa jonku arvon. Niillähän ei oikeasti ole mitään arvoa. Sä oot leikkiny niillä lapsena, uu, sou what? Heitä hyvä ihminen vaikka roskiin. Kaikkea ne ihmiset pähkäilee. mitä tehdä vanhalle arvottomalle roinalle, anna mun kaikki kestää.

kolme3
Arctic Avium

Poffuliini; jep, mullaki äiti sano et ota tai ne menee roskiin.

Vierailija; sehän se tässä onki vikana, mulla on tunneside tuohon muovipaskaan koska niihin sisältyy paljon muistoja. Ja koska mulla on se muoviroska  lelun muodossa niin haluan sen kierrättää joko toisen lapselle tai omalle.

Vierailija (Ei varmistettu)

älä myy. tuo vaiks meille laatikosa talteen. sullon sitte kiva vanhainkodissa näitä katella

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.