Nahkaliivi päivässä

Arctic Avium

Tekastiin Susannnan kans J:lle nahkaliivi eräisiin juhliin, tämä ku keksi kaks päivää aikasemmin että semmonen täytyy saada. No eiku tuumasta toimeen...Nahkana käytettiin oikeen arpista poronnahkaa

Etupalat

Takapalat. Nahkaa oli vain rajallisesti yks vuota joten selkä kappaleen kaava oli pakko laittaa palasiksi että saatiin nahka riittämään

Kaikki palat on tikattu ja saumavarat sen jälkeen liimattu auki maitoliimalla, nahkaa ommellessa saumavara on max. 1cm

Reiät paikattiin takapuolelta, pala nahkaa ja maitoliimaa

Nappien ompelu, nahan ompeluun tarvitset leikkaava kärkisen neulan. Napit ommpeltiin ihan vaan näönvuoksi, liiviä ei ole tarkotus pitää kiinni. (eiks oo kauniit kynnet mulla??? :)

Valmis, edestä

takaa, jep ainou, pikkasen kupruaa mut tää oli toinen nahkanen vaate minkä oon tehny (eka oli nahkaset sortsit mitkä on täälläkin vilahdellu mun päällä) niin voin kertoa et nahka on kyllä aika haastava matsku ommella, mut ihan hieno tuli, eiks vaan? Ainaki J:lle kelpas ja se riittää mulle :)

Meillä meni tosissaan semmonen 6t tehä tätä kahestaan Susannan kans ja tässähän ei ees oo vuorta, tosin jos selkää ei ois tarvinnu koota palapelinä ois tääki tullu nopeenpaa.

Mie lähen nyt ryystään lisää aamukahvia ja sit Laren kans kirppaileen!!!

Hyvvää löördaakkia!

Share

Kommentit

kolme3
Arctic Avium

Ainii! semmonen ajatus unohtu jakaa et koska nahka on aika hintavaa (tähän liiviin meni 14 nj joka tekee 140€ ) niin kirppareita metsästään ja ku löytää kivan, pehmeen nahkatakin niin siitä saa hienosti matskun tällaseen liiviin! Jos nahka on oikeen pehmee niin uskoisin et ihan koti koneellaki vois onnistua ompeleen. Ei muuta, Haidi =)

Katri Räsänen (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä. Ostin 3 suurta vutaa mustaa nahkaa ja sain juuri kaavat valmiiksi.
Teen miehelle joululahjaksi nahkaliivin. (65v). Hän rakastaa vain nahkasta
tehtyä liiviä vaikka virkkaan ja ompelen kankaasta enemmän.
Tämä on minun ensimmäinen nahkatyö.
Taskun harjoittelu kankaalle on vienyt aikaa.

Minulla ei ole vielä käsityösivuja.

Terv Katri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.