Rillit

Arctic Avium

Kävin kaks viikkoa sitte Nissenillä. Sain nimittäin mummilta lahjakortin millä sai joko silmälasit yksteholinsseillä tai +20€ ja  aurinkolasit vahvuuksilla. Ja tänään tuli ilmotus et lasit on valmiina.

Valitsin aurinkolasit vahvuuksilla koska mulla ei sellasia ole ja aurinkoisella kelillä autolla ajelu oli semmosta sokkona eteenpäin meininkiä...

Jouduin valisemaan sangat loppujen lopuksi silmälasien sankojen joukosta kun ilmeisesti mulla on silmät niin lähellä (tai pupillit tai jotain...) toisiaan et tavallisen kokonen linssi ei ois riittäny ja oisin joutunu maksaan extraa isommasta linssistä. Sankojen merkki on Miki Ninn ja hain sellasta hieman ehkä aikusta ja ajatonta mallia jotta nää menis muutaman vuoden käytössä ilman et kyllästyttää.

Tykkään! Kesää odotellessa!

 

Kommentit

Täällä myös himoitaan jo kesää! Aamuinen -20 kiristi sopivasti naamaa sen verran että meni lievään irvistelyyn, viikonloppuna miehen luokse sitten -30 asteeseen että tarkeneehan sielläkin :)

kolme3
Arctic Avium

Mie kyllä tykkään talvesta, mut täällä ollu koko viikko -30 nii ei oikeen voi olla ulkona ku naama jäätyy, ja ihan kommandopipo naamalla ei kaupungissa viitti liikkua =) mut kevät tulleee kovaa vauhtia! Haidi

Näin on! Päivät pitenee ja aurinkokin ollaan saatu takaisin!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.