Keikalle: Keane

Sumuiseen perjantaiaamuun piristystä keikkauutisella: Keane tulee Suomeen. Circus-keikka koetaan heinäkuun 18. päivä — kummolahkoilla 43 euron lippuhinnoilla.

 

 

Uuden Silenced by the Night -biisin kuuntelusta tulee kaksijakoinen fiilis. Toisaalta se kuulostaa samalta tutulta Keanelta kuin aina ennenkin — ja toisaalta... no, ihan samalta tutulta Keanelta kuin aina ennenkin. Biisien kirjoituksessa ei ole ongelmia koskaan ollutkaan, mutta sovituspuolella toivoisi kuulevansa joskus jotain uudempaakin lähestymistä.

 

Mutta hei, vielä pari vanhaa lempparia alkutaipaleemmalta! Hyvä keikka luvassa fo sho.

 

Kommentit

Ilari (Ei varmistettu)

Itseni mielestä tässä on juurikin paluu siihen tuttuun alkutaipaleen Keaneen. Etenkin Night train ja Spiralling tuotoksilla on erilaista lähestymistapaa (sähköisempää, kasarisynaa jne.). Se, että sanoo, että "kuten aina ennenkin" osoittaa lähinnä sen, että viime vuosien tuotokset ovat jääneet kuuntelematta.

Taitaa oma fanitus olla hiipunut tässä vuosien ja vanhenemisen myötä niin paljon, että taitaa jäädä väliin. Mutta nyt tässä vaihteeksi kuunnellessa tulee hyvät fiilikset.

Jyri Öhman

Perfect Symmetryä en tosiaan ole läpi kuullut, eli ei muuta kuin roviot päälle.

bubble
Fiction is my thing

Mä aina välillä mietin, että oonko maailman ainoa tämäntyyppisen genren musadiggari, joka ei kuitenkaan oikein tykkää (ole koskaan tykännyt) Keanesta. Hmm.

Vierailija (Ei varmistettu)

Keanella on kyllä useampi hyvä biisi, mutta mielestäni Noel Gallagher on kiteyttänyt yhtyeen olemuksen silti parhaiten:

"I feel sorry for Keane. No matter how hard they try they’ll always be squares. Even if one of them started injecting heroin into onto his cock people would go ‘Yeah but your dad was a vicar, good night’"

Okei, ehkä vähän tylyä, mutta olen samoilla linjoilla Noelin kanssa. Varsin persoonaton bändi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Musiikki on kaikille henkilökohtainen juttu. Mulle Keane toimii ja nimenomaan livenä. Kauniit melodiat, kivat rytmitykset, sanat ja soundit tukevat toisiaan. Ja ennen kaikkea Tom taitavana laulajana ja tarinankertojana saa musiikin syttymään. Hieno oli siis tämä Hesan keikka. Toivottavasti jaksoitte mukaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.