Oma arvostelu, paras arvostelu

Jos artistien kirjoittamat arvostelut omista levyistään on uusi trendi, en pistä vastaan. Aiemmin keväällä vastaan tuli Death Hawksin keulahahmo Teemu Markkulan huima arvostelu yhtyeen Death & Decay -albumista, eikä kuvaukseen yhtyminen ei ollut vaikeaa. "Soitanta on tiukkaa kuin kumihansikas."

 

 

Nyt saman tekee Jesse, jonka oma analyysi tuoreesta III-levystä lupailee samaa tasoa.

"Uudella albumilla “III” Keke ja Ana todistavat kaikille maailman ihmisille todellisen voimansa. Tämän voidaan olettaa olevan vasta alkua yhtyeelle, mutta kyseessä on nyt jo arvioituna tämän vuosituhannen ehdoton helmi. Kappaleet ovat täynnä nerokkaita ideoita ja koukkuja, uusia muotoja sekä tuoreita ajatuksia. On lähes uskomatonta miten syvästi Jesse tavoittaa lähes unohtuneen kulttuurisen tradition juurtuen aina ihmiskunnan alkuaikoihin, jolloin musiikin tarkoitus oli ensisijaisesti tanssittaa. Koko hoito on kuin omistettu tanssilattialle, auttamaan lisääntymisrituaaleissa, transsiin vaipumisessa ja ekstaattisessa juhlimisessa."

Omat johtopäätökset aiheesta voi vetää lataamalla tuoreen levyn ilmaiseksi yhtyeen sivuilta — tai vilkaisemalla läpi juuri ulos tulleen videon. Eivätpä ne pikakuuntelulla täysin väärässäkään ole.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.