Ladataan...
Asikaine

 OLEMME MUUTTANEET.

ASIKAINE-BLOGI JA UUDET POSTAUKSET LÖYTYVÄT NYT OSOITTEESTA

 

www.asikaine.fi

 

Tule kurkkaamaan!

 

Asikaine has left the building.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Asikaine

Trendin ja Lilyn toimitus kokosi lähtöni kunniaksi postauksen: Asikaisen parhaat eli 5+1 syytä rakastaa Asikaine-blogia. Olipa hauska kurkistaa nämäkin hittitykitykset juuri pakatessani vanhoja arkistoja sekä mahtavia postausideoitani virtuaalisiin atk-muuttolaatikoihin sunnuntaita varten. Kokosin myös

5 syytä rakastaa Lilyä:

1. Lukijat, lukijat, lukijat!

2. Kaikki mahtavat blogit (jotka haluaisin kaikki linkittää tähän, mutta niitä olisi noin neljäkymmentä! Tiedätte kyllä. )

3. Keskustelut

4. Yhteisöllisyys 

5. Toimituksen porukka

 

Kiitos kaikille ja iloista vappua!

 

Huomasithan!

Blogini muuttaa. Asikaine-blogi 1.5. alkaen osoitteessa www.asikaine.fi

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Asikaine

Metsänväki-kankaansa paljastuttua kopioksi Marimekko on kohdannut kopiontiepäilyjä toisensa jälkeen. Sittemmin muun muassa kuvataiteilija Heljä Liukko-Sundström epäili Marimekon Kuuskajaskari-kangasta omien teostensa jäljitelmäksi ja Maija Louekarin Marimekolle suunnittelema Hetkiä-kangas joutui kopioepäilyjen kohteeksi Barcelonasta löytyneen laukun takia. 

Uusimman plagiontiepäilyn takana on kotiäiti Nekalasta, joka on havaitsevinaan selviä yhdennäköisyyksiä Marimekon kevät/kesä 2016 -malliston Kresta-mekossa.

- Kylä se Resta näyttää ihan siltä mun kotitakilta! Selkeesti onny Marimekko nähny mut pyärimässä jossain täällä Nekalassa ja pölliny mun mekosta vaikutteita siihe mallistoonsa! kertoo nekalainen kotiäiti kiihtyneenä. 

Kuvassa Marimekon Kresta-mekko.  (Kuva täältä.)

Viime syksynä Pariisin muotiviikoilla esitelty Marimekon kevätmallisto on juuri tullut myyntiin. Nekalalainen kylpytakki on todistetusti esitelty suurelle yleisölle jo vuonna 2014 tulevia trendejä ennustavassa muotiblogissa Asikaine. Kotiäiti on kertomuksensa mukaan saanut kukallisen takin lahjaksi tädiltään, joka on itse ommellut takin. Nekalalaisnaisen hallussa olevan oranssin kylpytakin tiedetään olevan aito alkuperäiskappale seitsemänkymmentäluvulta. Takissa on kukkakuosin ja värityksen lisäksi myös leikkauksessa huomattavia yhteneväisyyksiä Marimekon Kresta-mekon kanssa.

- Kylä mula ny vähä on sellane ukrainalaine kansantaiteilijaviilis tästä hommasta, vaikkemmää mikää Rimasenkko ookkaa. Tää kotitakki on kuitenki ollu mulle sellane tietynlaine tavaramerkki. Nyssaattaa pukata identiteettiriisiä, jos kaikenmaailma Veitolan Marjat ja muut muijat alkaa iha yhtäkkiä käyttään samaa kolttua, kertoo aamuisesta tiskivuorosta tavoitettu kotiäiti huolissaan.

- Kohta mua ei taas huvita yhtää mikää! 

Marimekko ei ole vastannut tiedusteluihin kylpytakkiin liittyen, mutta tavoittamamme asiantuntijan mukaan nekalalaisella kotiäidillä on aikaisemmin ollut epäilyjä ja salaliittoteorioita niin kopioinnista kuin matkimisesta. Lähipiiristä annettujen tietojen mukaan nekalalainen perheenäiti on vakuuttunut, että Marimekon lisäksi häntä kopioivat mm. sisustuslehti Avotakka ja amerikkalainen näyttelijä Lena Dunham.

Share
Ladataan...

Pages