Tästä se lähtee!

Heissan kaikille!
Tässä sohvalla istuskellessani nyt mietin että mitäs tähän ensimmäiseen blogipostaukseen nyt sitten kirjoittaisi. Aloitetaan nyt vaikka siitä että olen tämmöinen yläaste ikäinen teinityttö täältä pääkaupunkiseudulta.
Tänne kirjoittelen varmaan pääasiallisesti meikeistä, mutta myös muusta kauneuteen, muotiin ja sisustukseen liittyvästä.
Aloitan nyt näin lyhyesti, mutta ytimekkäästi. Toivottavasti saisin ensimmäisen ”oikean” kirjoituksen tänne pian. Kirjoitelkaapas tonne kommentteihin ideoita josta voisin kirjoitella! (merkkejä/tuotteita joita voisin testata, suosikkituotteitani, tai ihan mitä vaan!)

Share

Kommentit

Moi! Kiva, että täällä on muitakin saman ikäisiä. :) Kirjoittele erilaisten kosmetiikkatuotteiden testailuista juttua, sekä sun suosikkimeikeistä. Myös erilaiset sisustukseen liittyvät postaukset olisivat kivoja! Käy toki katsomassa munkin blogi, jonka itsekin vasta aloitin. www.lily.fi/blogit/valoa-ja-pimeaa

Pieni Merenneito

Kun omasta yläkouluiästä on jo tovi vierähtänyt, niin olisi hauska lukea myös ihan tavallisia arkijuttuja; mitä sun ikäiset nykyään tekee, ajattelee, pohtii.. :)

Joo vois koittaaa jossain kohtaa! :D

No niin matskua kehiin tyttö! Haluun päästä heti lukemaan. :D

Toimitus
Toimitus

Tervetuloa Lilyyn! Ihanaa, että olet päättänyt aloittaa bloggaamisen juuri täällä! <3

T. Toimitus

Kommentoi