Deep Steep tuo kesäjalat

Ladataan...
Au naturel

Halleluja, tämä tuote on meikäläistä varten!

Sain testattavaksi uuden tuttavuuden, eettisen Deep Steep -sarjan ihonhoitotuotteita. Vaikka kyseessä ei ole varsinaisesti luomusertifioitu tuotesarja, Deep Steepin tuotteet tehdään 100% luonnollisista raaka-aineista ja ilman kemikaaleja, synteettisiä säilöntäaineita tai parabeeneja.

Tuoteperheeseen kuuluu hurmaavan tuoksuisia vartalonhoitotuotteita, ja niiden seasta löytyy varsinainen helmi kesäjalkojen hoitamiseen (tai niiden tavoittelemiseen): 

Deep Steep Candy & Mint jalkapuikko​
 

Kaltaiselleni korppujalalle jalkapuikko – joka muuten tuoksuu niin ihanalta, että sitä tekisi salaa mieli lipaista – on loistava kaveri. Vähän reilumman kokoista huulirasvatuubia muistuttava pakkaus kätkee sisälleen tehokosteuttavan hoitopuikon, josta voi sipaista ensiapua halkeileviin kantapäihin missä tahansa. 

Mm. karitevoita, kookosöljyä, piparminttua ja kaakaovoita sisältävä tuote on koostumukseltaan rasvainen, mutta silti kivasti imeytyvä. Kierrettävän tuubin ansiosta itse tuotetta ei mene yhtään hukkaan, eikä käsien tahmaantumistakaan tarvitse pelätä. Lisäksi puikko on tosi halpa: Organic Youn nettikaupassa se maksaa vain reilut 6 euroa. 

Pahoittelut, jos kuulostan halvalta markkinamyyjältä, mutta jalkapuikko on kuin minua varten tehty. Mikä parasta, sarjalta löytyy myös muulle keholle tarkoitettuja, vastaavankokoisia kosteuspuikkoja. Testikäytössäni on ollut hunajamelonin ja vihermintun tuoksuinen versio, joka on omiaan vaikka karheisiin kyynärpäihin tai muihin kropan kuiviin kohtiin.  

Deep Steep Honeydew & Spearmint kosteuspuikko

Ihania uusia tuttavuuksia nämä putkilot siis. Au natuel suosittelee varauksetta. 

P.S. Innostuitko? Huomenna on luvassa pieni Deep Steep -yllätys!

Share
Ladataan...

Kommentit

Pelkkää valoa

Jalkapuikko vaikuttaa kyllä kätevältä. Inhottavinta jalkavoiteen levittämisessä on just se tahmaisuus käsissä ja ikuisuuden kestävä kuivuminen. Lisäksi alkoi nyt hirveesti tehdä mieli piparminttua...

Au naturel

Deep Steepinkin imeytymistä saa kyllä tovin odotella, vaan hyvähän se vain on, että kyseessä on tymäkkä ja tepsivä tavara. Ja kun tuubista saa niin kätevästi täsmänä apua kuivaan kohtaan ilman että koko jalka on rasvassa - yksinkertaisen nerokasta. 

Ja sitten vasta piparminttua tekeekin mieli, kun näitä Deep Steepejä nuuskii, Anna!

Hömppäblogi

Innostuin. Kuulostaa ihan mahtavilta tapauksilta, noin ihanat tuoksuvaihtoehdot ja kätevä käyttöliittymä.

Au naturel

Hosuli, sitten vaan osallistumaan Deep Steep -arvontaan!

Kommentoi

Ladataan...