Mikä väijyy metroasemalla? No taide.

Ladataan...
Au naturel

Nykytaide sen kun jatkaa kurottautumistaan ihmisten ulottuville. Ihme-päivät ovat parhaillaan käynnissä Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä, ja taiteelle voi nyt altistua myös metroasemalla.

Toni Kianto, ympäri maailmaa työskennellyt suomalaistaiteilija, tuo yli 60 teostaan Kaisanimen metroasemalle. 4.–30.4. esillä oleva Transit One -näyttely sijoittaa nykytaiteen ihmisten jokapäiväiseen ympäristöön. Metroasema tuntui niiden mainoksia ja valotauluja maailman eri kolkissa katselleen taiteilijan mielestä luontevalta näyttelytilalta. 

Mukana on mm. digitaalisesti muokattua perinteistä valokuvaa, ja kaikki näyttelyn työt on valittu istumaan metroaseman miljööseen.
 

Teoksia voi ostaa paitsi näyttelystä, myös netistä 4.4. avattavan Kreative Shop -nettikaupan kautta. Kreative Shop myy nousevaa suomalaista muotia, muotoilua ja nykytaidetta meille ja maailmalle. Huhtikuussa Kreative Shop edustaa yksinomaan Kiannon töitä.

Näyttelyä pystytetään Kaisaniemen metroasemalla viikonlopun ajan, perjantaina 1.4. klo 12 alkaen. Yleisö on tervetullut kurkkimaan pystytystä ja teosten viimeistelyä paikan päälle.

Transit One -näyttely 4.–30.4. Avajaiset Kaisaniemen metroasemalla, Ravintola Hiidessä, 4.4. klo 18–21.

Näyttely Facebookissa
 

Kuva: Toni Kianto

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...