Orivedellä, juuri nyt

Ladataan...
Au naturel

Juuri tällä hetkellä omalla yläasteellani Orivedellä on saatu taltutettua kouluammuskelija. 

Ilmeisesti kukaan ei ole kuollut (toivottavasti ei edes loukkaantunut). Minä olen lievässä shokissa ja niin on varmasti koko pikkukaupunki lapsuudenkotini ympärillä. 

Ammuskelija riehui haulikon kanssa kolmannessa kerroksessa. Hissan luokka? Kuvis? Joka tapauksessa joku niistä, joissa itse olen teininä kuluttanut penkkiä tunti toisensa jälkeen.

Kuka se oli?

Täytyy soittaa äidille Orivedelle, niiden muutaman mäennyppylän etäisyydelle koulusta. 

Share
Ladataan...

Kommentit

Au naturel

Äiti ei tiennyt asiasta vielä mitään. Onneksi netti tietää: Kyseessä oli aikuinen mies, ei koulun oppilas. Joissain jo ehdittiin kertoa, että ampuja olisi ollut ysiluokkalainen poika, joka olisi tunkeutunut haulikon kanssa sisään luokkaan. Ammuskelija oli kuitenkin jäänyt käytävään ja joutunut poliisin taltuttamaksi.

Ja ilmeisesti kaikki koululaiset ovat kunnossa. Onneksi.

Hear Hear!

Luojan kiitos tilanne ehti päättyä, ennenkuin mitään kamalampaa tapahtui.

Au naturel

Just niin, Kiisa.

Mutta se hetki, kun kuulee uutisen jostain tällaisesta ja samassa selviää, että kyseessä on omat, tutut kotikulmat - huh sentään. 

Mietin että avaisiko Facebookin. Vahat Orivesi-tutut alkavat varmaan olla jo hyvin perillä ampujan henkilöllisyyden kaltaisista yksityiskohdista (itse taas olen lakannut seuraamasta facebook-feedejä, eikä oikeastaan tekisi nytkään mieli sinne mennä).

Au naturel

Aamun tapahtumat taitavat olla nyt pääpiiretissään selvillä: 

 

Orivedellä luokkahuoneessa oli kouluammuskelijan tyttöystävä. Oriveden kouluammuskelija on Aamulehden tietojen mukaan yhdeksäsluokkalaisen tytön vuonna 1989 syntynyt poikaystävä.

Pariskunta katosi jokin aika sitten, ja poliisi etsintäkuulutti tytön. Kummatkin löytyivät myöhemmin Pohjois-Suomesta.

Tytön vanhemmat olivat tapahtuneen jälkeen hakeneet pojalle lähestymiskieltoa. Käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV3:lle, että lähestymiskieltoa on haettu 23.3. Asia käsitellään 4.4.

Ennen kouluammuskelua poika oli ampunut toimistorakennuksessa miestä käteen. Mies on tiettävästi tämän yhdeksäsluokkalaisen tyttöystävän isä. (Lähde: MTV3.fi)

Oisko tulta?

näitä ei tarvittaisi kyllä yhtään lisää enää :( onneksi kaikki selvisi, mutta kurjuus kun ei ole mitään muuta keinoa ilmaista suuttumusta, pettymystä, vihaa, epätoivoa... mitä se sitten on ollutkin.

tänä aamuna luin, että kaliforniassa oli kuollut 7 kouluammuskelussa... on se vaan pelottavaa.

Kommentoi

Ladataan...