Päivän sitaatti tulee Kööpenhaminasta

Ladataan...
Au naturel

"V***u mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa."

Alexander Stubb Pohjoismaiden neuvoston kokouksessa toissapäivänä.

Share
Ladataan...

Kommentit

Rönsy

Tää on musta hyvin kiinnostava sitaatti. Tietenkään ministerisihmisen ei missään tilanteessa pitäisi kommentoida noin, mutta jotenkin symppaan Stubbia. Miten monta kertaa, miten monessa tilaisuudessa, on itsenikin tehnyt mieli sanoa, että vittu mitä paskaa, ei voisi vähempää kiinnostaa. Eikä se tarkoita yhtään mitään siitä, onko itse aihe, vaikkapa pohjoismainen yhteistyö, tärkeä vai ei.

Jotenkin inhimillistä, hyvin tunnistettavaa tuo turhautuminen.

Niin ja sitten oon kanssa ihan kyllästynyt sanoista nouseviin kohuihin. Paska. Ryntäät. Neekeriukko. Totaalisen sopimattomia sanoja yhteyksissään tai muutenkin, kertovat paljon sanojastaan, mutta eikö voitais kuitenkin keskittyä siihen itse viestiin, sen kritisoimiseen tai käsittelyyn.

Ja mua nyt ainakin kiinnostais erittäin paljon, että mitä siellä Pohjoismaiden neuvoston kokouksessa puhuttiin.

Au naturel

Aika kivuttomasti tuon tilanteen pystyy kuvittelemaan mielessään: Kreikka-härdellit niskassa ja tuntikaupalla toisarvoiselta tuntuvaa istuntoa paikassa, joka ei juuri silloin tunnu siltä tärkeimmältä. Aika inhimillinen reaktio, todellakin Joanna, ja just tuollaiset tekevät Stubbista viihdyttävän hahmon.

Niin ja mitäs jos siellä kokouksessa on tosiaan ihan vaan jauhettu paskaa? Sekin mahdollisuus kai on olemassa.

Kaksi-nolla

Paskanjauhamismahdollisuus varmasti on suuri - mua nauratti HS:n jutun sanavalinta, että PN:n kokoukset ovat yleensä hyvin "konsensushenkisiä". Konsensus saattaa toisinaan turhauttaa.

henni (Ei varmistettu)

Mun eka ajatus oli, että sehän on ihminen, inhimillinen.
ja myös korjasi mokansa (se tuo musta kuitenkin oli) reippaasti, ei selitellyt turhia. hyvä alex! pakko siitä on tykätä, vaikka puolue onkin väärällä laidalla.

iisa, onko susta alex vain viihdyttävä hahmo?

Au naturel

Ei sentään, Henni. Stubbin cv:llä pätevöityy kyllä pelkkää viihdyttävän hahmon asemaa laajemmalle.

Kommentoi

Ladataan...