Parasta miehessäni on lämpö

Ladataan...
Au naturel

…sanoo Katri Helena perjantain Iltalehden lööpissä.

Parasta mediassa on se, että totuuden voi aina muokata raflaaviksi otsikoiksi. Muistanette alkuvuoden lööpeissä esitetyn jännitysnäytelmän, jossa arvuuteltiin tiheään Katri Helenan ja Tommi Liimataisen suhteen tilaa. (Au naturel seurasi tilanteen kehittymistä sen polttopisteessä.)

Pitäisi olla jo aika lailla selvää, ettei suhdetta ole. Kaveruutta vain. Mutta Iltalehti se jaksaa vielä pinnistää.


Tämä ei ole oikea Katri Helena, vaan Sanna Majuri. Hän esittää sinivalkoista
ääntä Helsingin Kaupunginteatterin elokuussa ensi-iltaan tulevassa
Katri Helena -musikaalissa. Kuva
täältä.

Ehkä toiveikkaalla lööpillä saadaan taas jokunen lisänumero myytyä Katrin suhdestatuksesta alati lisätietoa janoaville kansalaisille. Kenties sillä saadaan myös jokunen nettikirjoittaja googlettamaan tiedon paikkansapitävyyttä ja toteamaan, että tällä rintamalla asiat ovat ihan niin kuin tähänkin saakka.

Ei sutinaa. 

P.S. Olen kiitollinen niistä ajatuksista, jotka palstani on saanut osakseen jo useammankin lukijan mielessä silloin kun mediassa on tullut vastaan uusi Katri Helena -havainto. Kiitos siis vielä aktiivisesta kenttätyöstänne!

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Katri-Helena puhui nuoresta rakkaastaan hyvin suoraan siinä Hjalliksen ohjelmassa, missä kävi minusta selkeästi ilmi, että ovat yhdessä. Mitä väliä toisaalta.. :)

Au naturel

Ota tästäkin sitten selvää. Minä kun olin ihan siinä uskossa, että Hjalliksessa huhuilta oli nimenomaan katkaistu siivet. Pahus, kun missasin sen. 

Veikkaan, että Katri Helena ainakin pikkaisen kiusallaan vedättää mediaa tällä suhdekohulla. Minä ainakin tekisin niin, jos olisin Katri Helenan saappaissa.

Kommentoi

Ladataan...