Redesign 925. Työnteko uusiksi?

Ladataan...
Au naturel

Pian alkavan Designpääkaupunkivuoden juuri julkaistusta ohjelmasta löytyy hanke joka pureutuu työnteon designiin. Ei kun oikeasti, tämä on kiinnostavaa.

Redesign 925 käsittelee juuri niitä asioita, jotka tekevät työpaikalla tapahtuvasta työnteosta niin uuvuttavaa kuin se liian usein on. Sitä turhautumista, kun työaika kuluu pelkkään työnteon raamien ylläpitämiseen eikä itse työn sisältöön. Sitä, miten yhdeksästä viiteen -mallin toteuttaminen muuttuu vain nätiksi kulissiksi työpaikan sosiaalisten paineiden ja yleisen ilmapiirin vuoksi.

Toimistoajoistani on vierähtänyt jo muutama vuosi, mutta se antaa vain paremman perspektiivin asiaan. Tämä on oikeasti tärkeää. (Muistuuko vielä mieleen syyskuussa vietetty kansallinen etätyöpäivä? Samoissa teemoissa liikutaan.)

Mediapersoona Saku Tuominen on mukana hankkeen taustajoukoissa, ja sinuna minä katsoisin tämän Redesign 925:ia taustoittavan videon. 
 

 

 

Tässä vaiheessa yleisölle ei vielä selviä, millaisin keinoin hanke aikoo työnteon designia uudistaa, mutta juuri siksi sitä kannattaakin jäädä seuraamaan. Vaikka hankkeen blogin kautta. 

WDC-vuodesta löytyy tietysti vaikka mitä. Palataan muuhun ohjelmaan myöhemmin. 

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...