Se oli 2011: vuoden valitukset

Ladataan...
Au naturel

Se oli 2011 – eli mistä kuluneena vuonna puhuttiin ja miten sitten kävikään.

Pian päättyvän vuoden aikana valitin teille ainakin

- liian pienistä ekokosmetiikkapakkauksista (Vieläkin samaa mieltä. Ok, luonnonkosmetiikka ei säily niin pitkään kuin luonnoton, mutta voi niitä pakkauksia silti kasvattaa. Säästyisi pakkausmatskujakin.)

- Emma-gaalan tylsyydestä (Sitä pääsen taas helmikuussa paikan päälle todistamaan - tämä tyyppi kainalossani. On jo etukäteen selviö, että Chisu kahmii kaikki palkinnot.)

- uusien kulttuurilehtien turhan nopeasta elinkaaresta (Lumon piti jatkaa uuden kustantajan kanssa, mutta eipä ole tullut lehtihyllyllä vastaan.)

- tämän oivallisen kuivamuonan katoamistempusta (Vuoden mittaan hävisi myös soijabolognesen kaveri, tandoorikastike. Jäin kaipaamaan.)

- mainonnan etiikasta, useammankin kerran. Esimerkkinä vaikkapa tuotesijoittelun rantautuminen teatteriin.
 

- yksityisyrittäjien ahtaalle ajamisesta (Tapaus kahvila Tyyni päättyi onneksi onnellisesti, ainakin kesän 2011 osalta.)

- Mad Men -ikävääni (Kamala ikävä! Joko uuden tuotantokauden esitysaikataulu on selvillä? Olen koittanut urkkia, tuloksetta.)

- vitamiinivedestä (Vähän myöhemmin, erään lehtijutun julkaisun jälkeen kävi niin, että levy-yhtiöön toimitettiin lavakaupalla minulle osoitettuja vitamiinivesiä. Lahjoitin ne levy-yhtiön väelle. Ehkä niillä desinfioidaan siellä toimiston käytäviä.)

- verotietojen julkaisusta, jokavuotisesta pahansuopuutta kasvattavasta pakkoperinteestä (Välttelin kaikenlaisia listoja ja uutisia aiheesta. Silti puistattaa.)

... ja jotta asiat pysyisivät oikeassa perspektiivissä:

- minicroissanteista!

Kuvat täältä ja täältä

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...