So Free – Paula Abdul kävi kylässä

Ladataan...
Au naturel

Mitä tapahtuu kun Paula Abdul tykkää suomalaisbändistä ja suomalaisbändi tykkää Paula Abdulista? No Abdul tietysti vierailee bändin uudella singlellä.
 

Shine 2009 julkaisee tänään ensimmäisen kappaleen toukokuun alussa ilmestyvältä Realism-debyyttialbumiltaan. So Free -sinkulla kuultava Abdul myi ennen American Idol -tuomarinpestiään ja sitä edeltävää vuosien hiljaiseloa miljoonakaupalla levyjä. Vierailulla ei siis olekaan ihan keskivertorouva.

Shine 2009:n voi nähdä tällä viikolla myös telkkarissa – katso Maria! keskiviikkoiltana Neloselta – ja livenä Helsingissä, YK:n perjantaisella Pop up -klubilla.
 

So Free (feat. Paula Abdul) by Shine 2009

 

Kuva: Osma

Share
Ladataan...

Kommentit

Au naturel

Ja uunituore videokin vielä.

WEEKDAYCARNIVAL (Ei varmistettu)

Niin ysäriä että! Kaikki kliseet (siis hyvällä pilkesilmäkulmassa tavalla) Paula Abdulista saxofoniin saatu samaan pakettiin, Muahtavaa! Yllätyin kun näin keitä on bändin takana. Sami on tuttu Tampereelta:) Täytyy jäädä seuraamaan!

Au naturel

Pikkuriikkiset ovat nämä piirit tunnetusti... Hauskaa, että kolahti!

Ylläpito tiedottaa

Saitin talkkarit antavat ison peukun.

thumbup.gif

Vierailija (Ei varmistettu)

Shinella on ihan käsittämätön paketti kasassa (siis postitiivisessa mielessä;)) Mitä mahtaa olla luvassa seuraavalla albumilla kun eka levy on tätä luokkaa?! Jättimäinen peukalo pojille myös minulta.

Au naturel

En vaan voinut vastustaa kiusausta. Mitkä tanssiliikkeet.

Au naturel

Öh, pitäisiköhän pahoitella sarjatykitystäni? En malta olla jakamatta myös tätä kanssanne - Paula Abdul kertoo omin sanoin Shine-yhteistyöstä tässä tuoreessa haastattelussa. Villiä!

Kommentoi

Ladataan...