Voita lippu Helsinki Fashion Summitiin!

Ladataan...
Au naturel

Henrik Vibskov. Acnen Christoffer Lundman. Nuoret lupaukset Minni f. Ronyasta Anna Ruohoseen. Iltabileissä Ivana Helsingin elokuvanäytös ja TV OFF. Kiinnostaako?

Muodin ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille suunnattu Helsinki Fashion Summit kokoaa muotivaikuttajat Pohjoismaista ja muualta Helsinkiin torstaina 24. toukokuuta. Yksipäiväisen seminaarin tapahtumapaikkana on BioRex ydinkeskustassa.

Ja nyt ilouutinen, ystävät: kolmella Au naturelin lukijalla on mahdollisuus voittaa itselleen 55 euron arvoinen lippu, joka sisältää seminaaripäivän, aamiaisen ja iltabileet. Kerro kommenttiboksissa miksi haluaisit mukaan viimeistään helatorstaina 17. toukokuuta, ja osallistut arvontaan. Huom! Liitä mukaan jonkinlainen yhteystieto (meiliosoite, linkki sivuillesi...), jotta tavoitan voittajat.

Helsinki Fashion Summit uudistaa perinteisiä muotinäytöksiä ja luo lisää vuorovaikutusta suunnittelijoiden ja yleisön välille. Päivän aikana kuullaan kansainvälisten muoti-ikonien puheenvuoroja ja nähdään parhaita paloja nousevien pohjoismaisten suunnittelijoiden mallistoista. 

Sami Sykön isännöimä Helsinki Fashion Summit on myös osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmistoa.

Ohjelmaan voi tutustua tarkemmin tapahtuman Facebook-sivulla

Arpaonnea!

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika hienolta setiltä vaikuttaa, erityisesti kiinnostaa loppuillat menot eli leffanäytös ja TV OFF!

marjo.tik@gmail.com

Eskotar (Ei varmistettu)

Olispa kiinnostavaa päästä tuonne kurkkimaan muotialan meininkiä! es_kotar@hotmail.com

lindak (Ei varmistettu)

Annan lipun kaverille! Aamupala, namm.

lindako(a)student.uef.fi

Tyylitietotoimisto

Tapahtuman ohjelma on todella mielenkiintoinen ja mukaan on saatu mahtavia puhujia. Suomessa harvemmin on mahdollisuutta päästä kuuntelemaan näinkin nimekkäitä muodin ammattilaisia. Erityisesti haluaisin päästä kuuntelemaan Lulu Kennedya. Hänen on tehnyt mahtavan uran ja minua erityisesti kiinnostaisi päästä kuuntelemaan hänen kertomuksiaan FashionEastin perustamisesta. Uskoisin saavani tapahtumasta myös paljon irti ja kirjoitettavaa palstalleni.

Tyylitietotoimisto/laurap-@live.com

Timo (Ei varmistettu)

Yllätykseksi tyttöystävälle, joka on valitellut, ettei rahatilanne anna periksi. Ehkäpä hän pääsee sittenkin tapahtumaan!
timo_makynen@hotmail.com

Ida J (Ei varmistettu)

Muotirakastajalle sekä muotibloggaajalle pienestä Oulusta, joka ei ole ikinä päässyt kunnolliseen muotinäytökseen katsomaan, tämä on unelmien täyttymys! Mahdollisuus seurata näytöstä läheltä, mahdollisesti keskustella designereitten kanssa ja nähdä Suomen uusimmat tuulet. Acnen vaatteet ovat vielä suosikkejani!

adeleminnea@gmail.com (tyylihaukka.blogspot.com)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oh, mahtavaa! Vibskov itse on jo yksi ehdottomista suosikkisuunnittelijoista, tapahtumapa olisi hienoa päästä kokemaan. Tämä neiti pistää peukut pystyyn. Ihanaa loppu viikkoa sinne! Toivottaa Linnea, linne-aa@hotmail.com

aura (Ei varmistettu)

Vau, mikä tilaisuus! Kauneutta rakastavana ihmisenä olisi ihanaa päästä paikalle... eihän maailmassa mikään ole ihanampaa ja kauniimpaa kuin vaatteet! Kannan arvontakorteni kekoon :---)
Hips hei, kivaa!

- Aura
(raurauu@hotmail.com)

Au naturel

Arvonta on päättynyt! Kiitos osallistuneille. 

Kommentoi

Ladataan...