Upea polttarireissu Thaimaahan

Auringonpolttamat

Kaiken maailman käänteiden vuoksi lähdimme sulhon ja best manin kanssa Thaimaahan vajaaksi pariksi viikoksi vain hetki ennen häitä. Ei kuulostanut alunperin kovin hyvältä idealta muutamastakaan syystä:

1. Katsoin Hangover kakkosen ja olin varma, että mies tulee polttareistaan takaisin tribaalitatuointi naamassaan.

2. Olisimme takaisin kotona vain neljä päivää ennen häitä ja sata asiaa oli hoitamatta.

Lähdettiin kuitenkin matkaa ja matkakohteessa odotti myös hyvä ystäväni Shake before use -palstan Cassis. Päivät ja reissut Thaimaan Phuketissa ja Khao Lakissa olivat ihania, napa ruskasi thairuokaa ja myös länsimaisia herkkuja, joista täällä Indoissa voi vain haaveilla. Muuan muassa pool partyihin tekemäni fetasalaatti maistui parhaalta ikinä juurikin siitä syystä että edellisen kerran olin syönyt sitä tammikuussa.

Mutta niihin polttareihin. Cassis tuli meidän hotellille ja vietettiin rento iltapäivä uima-altaalla natustellen Real-voileipiä, Magners-siideriä (!!!) sekä totta kai skumppaa. Lekottelun ja fiilistelyn jälkeen suuntasimme avojeepillä kampaajalle laittamaan kutrit kuntoon. Sulho lähetti viereisestä delistä meille kylmää valkoviiniä yllätykseksi.

Sitten oli päivän kohokohdan vuoro. Hurautimme avojeepillä (juu, oli tosi hyvä, että kampaaja oli kammannut kutrit kuosiin kun loppujen lopuksi oltiin Cassiksen kanssa molemmat takkutukkia paikalle päästyämme) salaiseen bilepaikkaan ja mikä paikka se olikin! Pöytävaraus oli pitänyt tehdä jo hyvissä ajoin paikan pienuuden vuoksi. Ja totta kai sen vuoksi, että se on Thaimaan ellei koko maailman coolein illallis/juhlapaikka.

Saavuttiin upeasti sisustettuun hämyiseen ravintolaan heti aukeamishetkellä. Silti olimme melkein viimeiset tulijat. Ulkona ei näkynyt nimikylttiä, paikalle piti osata omatoimisesti. Illan aikana nautimme uskomattomia herkkuja ja viileitä drinkkejä. Musiikin volyymi kasvoi hetki hetkeltä, samoin tunnelma. Illlispöydät korjattiin sivuun ja väki alkoi tanssia pöydillä. Joka paikassa oli ruusuja. Sampanja virtasi ja kaikki tanssivat. Drag queen veti upean shown.

Uskomaton ilta. Hiippailin yömyöhällä takaisin hotelliin ja mietin, miten poikien ilta oli sujunut. Löysin rastapojan sohvalta pizza sylissään. Ei tatuointia naamassa.

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

siis MISSÄ toi paikka on?? reissuun lähetään just noille seuduille avokin kanssa, ja toi paikka näyttää ihan mielettömälle!!

KKH (Ei varmistettu)

WAUTSIT!

:)

Jemma T
Auringonpolttamat

Voi ei! Mä olen luvannut, etten paljasta paikkaa kenellekään. Se on kuulemma tarkoin varjeltu salaisuus... Ei sillä, että voisin sitä paljastaakaan, sillä en tiedä nimeä enkä osoitetta! Ei muuta kuin salapoliisin työhön vain!

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Kuulostaa superpolttareilta, vautsi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei miten mahtavaa. Ja toi PAIKKA. <3 <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.