I'm done with the colours

farkut/jeans Monki, kengät/heels Zara, laukku/bag Wang, väsynyt ilme omaa tekoa/tired face by me

Joskus aikaa sitten löysin nettikauppa Romwe.com:sta (kyllä, se edullinen kiinalainen) tämän omituisen viitan/jakun, jonka itse asiassa esittelinkin sittemmin jossain kollaasissa kesäkuun puolella. Tilasin sen huvikseni, koska halusin nähdä, millaisesta virityksestä on kyse. Eihän se todellakaan mikään laadukas ole, mutta hyvin mielenkiintoinen kuitenkin. Takaosa on läpikuultava, etuosassa on trenssinapitus ja viittamaisen siitä tekee hihojen puuttuminen, joten kapistus on kaiken kaikkiaan melko käyttökelvoton missään muussa mielessä kuin koristuksena.

Ajattelin ensin yhdistää viittaan nahkashortsit, mutta päätin lopulta jättää sen version jonkin juhlan varalle. Niinpä tänään, myllättyäni vasten tapojani hiuksiani, päätin yhdistää siihen jotain maskuliinisempaa, jotta asuun tulisi mulle sopivan androgyyni vivahdus. Sitten jo harmistuin asun möhkälemäisyydestä ja vaihdoin matalat kengät korkkareihin. Nyt se on mielestäni tasapainossa :)

kynsilakka/nail laquer Lumene Natural Code

-------------

I ordered this strange waistcoat slash jacket slash cape couple of months ago from Romwe.com (yep, the affordable Chinese online shop wherefrom everyone seems to be buying something right now) and first I didn't know how I should combine it. I thought about leather shorts and even my precious leather overall, but I wanted to aim for something more casual. So I pulled out a pair of my favourite jeans and a pair of basic black heels and I think the combination succeeds to look androgyny enough but still girly now. :)

Share

Kommentit

Piukku (Ei varmistettu)

Ooh, sehän on upea. Miten olisi raitapaita alle? :-)

yesdearyes.blogspot.com

Aurora Pöntinen

piukku: Voisi olla hauska! Oon myös miettinyt ihan valkoista toppia vain ja mustia farkkuja, sellainen peruslook with a twist :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei ompas kauniisti hiuksesi! :)
http://callsforfashion.blogspot.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana asu! Viitta/Liivi on todella upea noiden perusfarkkujen kanssa :)

hannasilent (Ei varmistettu)

ahh, rakastan sun blogia!

itsekin kavahdan liian tyttömäisia asukokonaisuuksia ja saan sulta jatkuvasti inspistä miten näyttää androgyyniltä naisellisella twistillä. tyylisi on pettämätön!

tähän päälle mulla ois yks kysymys liittyen satcheleihin. proenzasi on juuri se mitä haen mutta budjetti ko. hintaluokan laukkuun puuttuu tällä hetkellä. onko sulla suositella jotain vastaavaa satchelia 300-500 euron hintaluokassa? syksy suorastaan huutaa uutta laukkua ja ajattelin et sulle ois saattanut sattua silmään "halvempia" versioita ko. ihanuudesta

ei mulla muuta, upeaa syksyä sulle!

Sade Lätäkkö (Ei varmistettu)

Hieno asuyhditelmä!
http://sateentanssi.blogspot.com/

jennni (Ei varmistettu)

Hei pakko sanoa, näytät IHAN Kim Basingerilta (TJEU L.A. Confidential) tuossa toisessa kuvassa, aivan upea!

Vimps (Ei varmistettu)

Kivaa, kun omia asukuviasi on taas ollut blogissa enemmän - tai ehkä niitä on ollut koko ajan, mutta olen vain tykännyt useammasta viime aikojen asustasi, myös tästä. Korot todellakin keventävät kokonaisuuden. Ja tuo viittaliehukejuttu on mainio! Varmasti se toimii monien muidenkin alaosien kanssa.

http://tonninstiflat.wordpress.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä täällä taas, joka olen piinannut suo monia kuukausia siitä huippumalli haussa -jutusta. Et näkynyt olevan kilpailijoiden joukossa ainakaan Huippuksen virallisilla sivuilla. Kuka toi tyttö näissä (http://www.iltalehti.fi/viihde/2011052813800254_vi.shtml) kuvissa on keskimmäisenä röökiä vetämässä ja miksi olit Lontoossa justiin samaan aikaan kun noi kuvat on julkaistu?

Aurora Pöntinen

 

vierailija: Kiitos! Leikin vähän suoristusraudalla :)

vierailija: Kiitti! Ajattelin, et farkut tekee mistä vaan casualin :>

hannasilent: Ihana sinä!! Loistavaa, et saat inspiraatiota! Voisin miettiä tuota stachel-pulmaa ja palata jollain look-a-like-kollaasilla asiaan: ihan suoraa kopiota kai ei olla etsimässä kuitenkaan, vai vaan samantyyppistä? :)

sade lätäkkö: Kiitti! xx

jennni: Kim Basingerilta? Wow, kiitos!!

vimps: Joo, nyt on kaiketi ollut useampi taasen :) Kiitos paljon, yritän saada vähintään 3 asukuvaa per viikko jatkossakin !

vierailija: Heh, no en ole mukana siinä, enkä ole pyrkinytkään siihen mukaan :D Mä oon 165cm eli aivan liian lyhyt ja tukevakin moiseen kisaan: kuvan tytöllä on mua vaaleammat hiukset ja mulla ei ole tuollaisia vaatteitakaan. Lontoossa olin ihan vain siksi, että poikaystävä meni katsomaan Champions Leaguen finaalia ja lähdin mukaan hengailemaan :) 

sallalalalaaa (Ei varmistettu)

SUPERSANKARIVIITTA! loistavinta ikinä!

Kommentoi