Sopivan matalaa

...nimittäin työkengiksi. Päivitän työvaatevarastoani hyvin satunnaisesti, lähinnä kun sillä tuulelle satun. Pääasiassa en jaksa hirveästi siihen kiinnittää huomiota - toisinaan taas tulee ostettua 5 Zaran samanmallista kauluspaitaa eri väreissä, kynähameita ja maltillisia korkoja. Tuosta viimeisestä on nyt kyse; satuin nimittäin löytämään Calvin Klein Collectionin korkkarit Outnet.com:sta 161 eurolla

Kuulostaapa paljolta noin äkkiseltään, ainakin kengistä, jotka ovat tavattoman tylsät. Homma on kuitenkin niin, että kun kipittelee 10 tuntia jalassaan jotkin kolpposet, on niiden parempi olla mukavat ja laadukkaat, sillä esimerkiksi 225 kappaletta 10-tuntisia työpäiviä vuodessa tekee 2250 tuntia työkengissä, eikä näitä nyt ihan joka vuosi jaksaisi ostaa.

Tylsyyteen vastaus on pukukoodi. Pukukoodi ei melkein missään ole niin tiukka, etteikö se joustaisi vaikkapa sitten kenkien muodossa ja värissä - mutta ostamalla ne juuri täsmälleen pukukoodiin passaavat kengät pääsee helpolla rasittavasta sopivuuspähkäilystä ja voi rauhassa rajata ne Wangin 12-senttiset supersandaalit toiseen tarkoitukseen.

Siispä, olen oikein tyytyväinen. Sopivan huomaamattomat, korot tarpeeksi matalat vaikka juoksuksi pistäisi ja vaikuttavat hyvin laadukkailta (toivon siis pitkää kestävyyttä). 

Voihan tylsyysostos. Tarvitsen high fashion vasta-ainerokotteen pikaisesti! ;)

Share

Kommentit

http://nita-karoliina.blogspot.com/ (Ei varmistettu)
Night at Vogue (Ei varmistettu)

Kommentoi