Ladataan...
Avec Mari

 

Düsseldorfin työreissu ja ensimäiset kotisuomen showroom kierrokset ovat takana. Roppakaupalla rekkejä ja kevään 2015 mallistoja siis läpikäytynä. Nyt sitten pitäisi vain valita parhaat päältä!

Ensin täytyy kuitenkin pyykätä. Alkava viikonloppu on paljon mukavampi aloittaa puhtaassa kodissa ja pyykit pyöritettynä, vai mitä? Ja viikonloppuna on taas pakattava, sillä ensi viikolla kutsuu puolestaan Kööpenhamina.

Ihanaa loppuviikkoa ja terkkuja torstaihin,

M.

--
Düsseldorf trade fair 2014, tens of showrooms and collections behind. Spring 2015 is looking pretty good already and there's more to come...

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

 

Olen aivan koukussa Pinterestiin, vaikka vasta aloittelenkin. Joko te olette tutustuneet tähän virtuaaliseen inspiraatiotaivaaseen? Tässä muutamia viimeisimpiä pinnauksiani tyylikansiostani. Poolo ja liehuvat takin helmat kenties kertovat jo hiukan syksyfiiliksestä...

M.

My latest pins in Pinterest. Seems like autumn is already on my mind...

Share
Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

Maanantain motto officen mood boardiltani lainattuna: Enjoy the simple things. Kiteyttää lyhyesti ja yksinkertaisesti ainakin koko minun käsitykseni onnellisuudesta ja hyvästä olosta. Mitä mieltä olette?

Näiden sanojen myötä oikein hyvää viikkoa!

M.

Ps. Showroom tourneet jatkuvat myös tällä viikolla. Vuorossa mm. Henri Lloyd, Ted Baker, Gant, Tiger of Sweden ja Marc O'Polo. Jos siis kiinnostaa tietää jo nyt, miltä kevät 2015 näyttää, kannattaa kurkata instagramin puolelle!

 

Monday's motto from my mood board...

Share
Ladataan...

Pages