Ladataan...
Baby Bubble

 

Keskiviikkona 10.12.2014 vietettiin poikamme Mikaelin 2.v. syntymäpäiviä. 

Ostimme hänelle lahjaksi vintage henkisen sähköauton joka pojan ilmeestä päätellen oli mieluinen (sekä siitä että viimeisen viikon ajan hän on istua jököttänyt siinä kuunnellen musiikkia, katsoen telkkaria, syöden ja ehkäpä jopa nukkuen.) 

Kakun tilasimme Jyväskylästä, putiikista nimeltä Kakku Keisarinna. Täytyy kyllä sanoa tuotoksen olleen suussasulava. Suklaakakku jonka välissä vanilja sekä suklaa mousse. Äklömakeaa mutta p*rhanan hyvää. Lisäksi tarjoiltiin ''broileri salaattia'', leipiä erilaisilla täytteillä kuten, härkä-, rapu-, rosvopaisti-, ilmakuivattu kinkku. Tiestysti oli myös monia, monia naposteltavia.

Mukavat pikku kemut, joiden ainoa varjopuoli oli pojan saama totaalinen hermoromahdus kesken kahvihetken. Raukka sairastui flunssaan juuri sopivasti synttäri aikaan. 

Ladataan...
Baby Bubble

Tänään on meidänkin perheessä vietetty isänpäivää perinteisellä setillä.

Oli aamupalat, kakut, tehtiin yhdessä pitsaa niinkuin mies toivoi. Katseltiin elokuvia ja isäntä sai pelata lätkä peliä. Hän sanoi jo aikaisemmin ettei halua mitään erikoisia hifistely hömpötyksiä vaan ihan peruskamaa.

Lahjaksi hän sai isännän selviytymis paketin johon kuuluu:

  1. Sukkia (aina hukassa)
  2. Parturi lahjakortti (tällä hetkellä omistaa Uuno kampauksen)
  3. Tummaa kahvia ja viiksi termari (rakastaa sufeeta)
  4. Playboy dödö sekä joku tuoksuvesi
  5. Sisuja (sitä tarvitaan)
  6. Bissejä 

Ja ja ja... Rakkautta. 

Hyvää isänpäivää! 

Ladataan...

Ladataan...
Baby Bubble

 

Täytin 6.11. 22 vuotta. Perjantaina päätimme sitten hieman juhlistaa syntymäpäiviäni. Halusin jotain pieni muotoista ja intiimiä. Menimme pikkusiskoni ja hänen miehensä luokse Jyväskylään. Lisäksi mukana oli tietysti minun mieheni sekä poikamme kummisetä.

Alkuillasta nautimme hieman tapaksia sekä kuuntelimme hyvää musiikkia. Tämän jälkeen siirryimme yöelämään. Kaverit tilasivat tietysti skumpat epävireisen onnittelu laulun kera, juteltiin mukavia, harrastettiin käden vääntöä (MINÄ VOITIN!) ja yön päätteeksi syötiin hirrrrveät roskaruoka mätöt.

Tuossa oli ilta minun makuuni <3

Pages