Ladataan...
Baby Dreams

Moikka :)

Tulin päivittämään blogia, vaikka mitään ihmeellistä kerrottavaa ei edelleenkään ole. Olen menossa alle viikon päästä käymään miehen luona, ihanaa nähdä mies pitkästä aikaa :) Harmi vaan, ettei matka osu ovulaation kohdalle. Nyt elellään kp 23, ja menkat alkavat varmaan tässä parin päivän sisään, ellei jopa aikaisemmin. Niin selviä menkkaoireita on ilmassa. Toivoisin, että alkaisivat mahdollisimman nopeasti! Tällä hetkellä appsini lupaa ovulaatiota ke 25.4. ja lähden lauantaina 21.4. takaisin Suomeen. Eli jos menkat aikaistuisivat pari päivää, osuisi ovulaatio paremmin suhteessa lomaan :) Toisaalta en jaksa stressata, eipä yksi kuukausi mihinkään tässä vaikuta.

Viikonloppuna juhlittiin miehen siskon baby showereita. Minun fiilikseni juhlien suhteen olivat ihan hyvät. Yleisesti ottaen en jaksa baby showereita yhtään, mielestäni leikit ovat hieman rasittavia ja en jaksa fiilistellä ja ihastella vauvajuttuja, vaikka muuten vauvoista kyllä pidän. En myöskään yhtään haaveile baby showereista itselleni :D Mutta juhlat siis menivät ihan mukavasti, onneksi paikalla oli miehen nuorempi sisko ja serkku, jotka ovat lapsettomia. Kaikilla muilla oli lapsia ja juhlien puheenaiheet olivat synnytys, imetys, vauvanhoito jne. Olen kyllä iloinen, että juhlat ovat ohi :D 

Mutta eipä muuta tällä kertaa, palailen reissun jälkeen. Mukavaa kevättä kaikille ja tärppionnea samassa tilanteessa oleville lukijoille :) 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Baby Dreams

Heippa ja pahoittelut pitkästä blogitauosta!

Tosiaan syynä tähän taukoon on se, että asumme miehen kanssa tällä hetkellä eri mantereilla (minä täällä Suomessa ja mies Jenkeissä), ja vauvan yritys on siis toistaiseksi mahdotonta. Toukokuun lopussa lopetan työni ja muutan myös Jenkkilään ja vauvan yritys jatkuu taas :) Olen myös menossa käymään miehen luona hieman alle kolmen viikon päästä, mutta harmikseni ovulaatio ei osu tälle reissulle :( Oli pakko mennä juuri tällöin, sillä lennot olivat niin edukkaat. No, eipä tämä homma muutaman kuukauden taukoon kaadu. 

On tehnyt ihan hyvää unohtaa vauvan yrittäminen hetkeksi ja keskittyä muihin asioihin. Onneksi töissäkin on ollut kova kiire. Miestä toki on ikävä, nyt olemme olleet reilu kolme viikkoa erossa ja vielä 19 päivää pitää kestää. 

Kierroista sen verran, että minulla on tuon Lutinus-kuurin jälkeen ollut välissä jo yksi luomukierto. Luomukierrossa alkoi tiputtevuoto kolme päivää ennen varsinaisten menkkojen alkua, rasittavaa. Kierto oli pituudeltaan 25 päivää, eli aikalailla minun peruskiertoa. Kesällä sitten jatkuu taas keltarauhashormonin kokeilu, minulla on tällä hetkellä kolmeen Lugestron-kuuriin resepti. Mietin vähän, pyytäisikö lääkäriä kirjoittamaan lisää. Toisaalta ajattelen, että jos tuosta on jotain hyötyä, niin kyllä vaikutus varmasti tuon kolmen kuukauden aikana tulisi esiin. Lisäksi minulla ei laboratoriokokeiden perusteella pitäisi olla ongelmia keltarauhashormonin määrässä (viikko ovulaation jälkeen mitattuna...). 

Tulevaisuuden suhteen emme ole vielä oikein päättäneet, mitä teemme. Ainakin kesän ajattelimme vielä yrittää luomusti (+keltarauhashormoni). Vaihtoehtona on yrittää luomuna Jenkkilä-aika (eli ainakin vuoden 2019 loppuun) tai sitten hakeutua siellä hoitoihin, jotka taitavat olla Suomen yksityistä kalliimpia. Pitää miettiä :) kesän tosiaan ajattelin olla stressaamatta ja miettimättä hoitoja. 

Blogi todennäköisesti päivittyy harvakseltaan nyt tämän kevään ajan kun kirjoittevaa ei hirveästi ole, mutta kesällä sitten taas varmasti enemmän. :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Baby Dreams

Moikka ja hyvää sunnuntaita kaikille :)

Ensimmäinen Lutinus-kuuri on nyt takana ja tosiaan yk 12 alkoi perjantaina. Lopetin Lutinus-kuurin jo päivää ennen, sillä raskaustesti näytti torstaina negatiivista. Viimeisen kapselin otin siis keskiviikkoiltana. Menkat alkoivat jo perjantaina, puoliltapäivin. Menkat ovat olleet todella runsaat verrattuna normaaliin, taitaa tuo Lutinus-kuuri sen tehdä. Fiilis on vähän huono, sillä tämä oli käytännössä nyt viimeinen yritys ennen parin kuukauden taukoa. 

Lutinuksesta jäi kuitenkin ihan positiivinen fiilis, sillä se teki sen mitä piti: pidensi kiertoani. Edellinen kierto oli nyt siis 27 päivää. Mutta ei siltikään onnistanut :( En toisaalta odottanutkaan, että heti ensimmäisellä yrityksellä tärppäisi, mutta kyllä sitä silti toivoi kovasti, varsinkin kun nyt tulee yritykseen tauko...

Share

Pages