Parisuhde vai pari suhdetta? (sinkku vai parisuhde)

Ladataan...

Olen nyt monien vikkojen aikoina törmännyt kyseiseen aiheeseen. Eli kumpi on parempi parisuhde vai Pari suhdetta. Ehkä otsikko on liian voimakas sanainen eli olisiko sitten väitteenä parempi sinkku vai parisuhde?

Aijemminkin ollaan törmätty aiheeseen jossa Sinkku on se joka bailaa ja häneltä löytyy mies joka sormelle, kuitenkin näinhän se ei ole. Ehkä kuitenkin sinkuilla on enemmän valinnan varaa joissakin asioissa mitä sitten taas parisuhteessa olevalla ei ole.  Tai no eihän terve parisuhde ole este millekkään hauskan pidolle kunhan se pysyy omissa rajoissaan!

Raivostuttavaa kyllä nainen joka harrastaa "pariasuhdetta" tai ei halua muuten vaan sitoutua on huora. Näin ainekin moni väittää. Naurettavaa sanon minä! Nykypäivänä tuo sana pitäisi jo unohtaa, ei miestäkään haukuta "huoraksi" jos sillä on monia naisia. Vaan sitä tulee Pelimies. Eikö nykyään kuitenkin eletä tasaarvossa?  Eikö huora kuitenki ole se jolle siintä hommasta maksetaan ihan kahisevan muodossa.

No mutta kumminkin moni jossain vaiheessa varmaan miettii asiaa että sitoutuuko johonkin ihmiseen vai ei. Tosin on niitäkin ihmisiä jotka tietää mitä tahtoo ja ovat valmiita parisuhteeseen heti kun sopiva ihminen astuu esiin. En siis väheksy heitä yhtään. Jokainenhan on oma yksilönsä ja kaikki tekee silleen kun parhaakseen katsoo.

Kummassakin on varmasti hyvät ja huonot puolensa. Kyselin asioita ja juuri sinkuilta sitä että kaipaavatko he joskus jotain vakaata ja sitä että joku olisi siinä vieressä tukemassa ja turvana. Vastineeksi taas kyselin että parisuhteessa elävältä kaipaavatko he sinkkuelämää?

Kävihän niistä sitten ilmi että joskus jokunen kaipaa toisenlaista elämää mutta ei silti haluaisi vaihtaa osia kenenkään muun kanssa! On tosin näitäkin ihmisiä jotka eivät vaihtaisi osaansa minnekkään.

Tossa sitten taas jokin aikaa törmäsin ihmiseen joka on sinkku ja manasi sitä kun kaikki sen ympärillä olevat ihmiset menevät naimisiin ja saavat lapsia ja niille pitää ostaa lahjoja. Hänen mielestään kun sinkut tässä osassa sinkkuja hyljitään ja he joutuvat aina ostamaan lahjoja mutta eivät itse saa niitä ( liekö liikaa katsonnut sinkkuelämää, muistan jotain sellaista joskus siinä sarjassa pohtineet). Itse en osannut tuohon sanoa mitään. Sehän on luonnollista että tuollaisissa jutuissa ostetaan lahjoja. Ja sitte jos itse menee naimisiin tai saa lapsia niin saahan itse silloin niitä lahjoja.

En tosin löytännyt vieläkään vastausta kysymykseen, se nimittäin riippuu siintä keltä kysyy eli oikeata vastausta ei varmaan oo. Tosin jos alkaa pohtimaan taloudellisesti, ym juttuja niin vastaus löytyy kyllä mutta siintä ei nyt ollu tässä jutussa kyse.

tälläisiä sitä tulee mietittyä päässä kun flunssa vaivaa ja ajatus ei liiku kunnolla!

Share
Ladataan...

Kommentit

cadi

uskomata kirjoitin aikaisemmin melkein samasta aiheesta

nansk

Ei se haittaa, hyvä juttu oli eniveis (:

nansk

(Mulla on joku ongelma noiden sisällöttömien kommenttien kanssa lähipäivinä. Duh. Tässä tulee vähän sisältöä.)

Itse olen parisuhteessa, mikä on suurimman osan ajasta aivan ihanaa. Joskus kuitenkin iskee totaalinen tylsyys, jolloin alkaa kaivata sinkkuelämää (juuri sitä, mussä miehiä tulvii ovista ja ikkunoista ja kasuaalia seksiä riittää vaikka joka toiselle minuutille ja elämä on pelkkää bilettämistä!). Mutta ainakin nyt, kun mies on armeijassa valtiolla lainassa, niin absence makes the heart grow fonder. Ikävöidessä ei ehdi tylsistyä kuin itseensä :D

Meillä ei ole mitään ongelmaa siinä, että saako toinen mennä esim. kavereiden kanssa juhlimaan tai vaikka viikon ryyppyreissulle. Totta kai saa. Avain onnelliseen suhteeseen, veikkaisin. Itse en todellakaan katselisi hetkeäkään sellaista tyyppiä, joka yrittäisi estää hauskanpidon ja muun elämän. Neljän seinän sisällä tulee hulluksi.

Sinkkunaisen kuuluu mielestäni saada harrastaa kasuaalia seksiä ihmisten kanssa ihan tasan tarkkaan niin paljon, kuin itse kokee sopivaksi. Pitkiin kuiviin kausiin turtuu.

cadi

Kiitos!

Hienoa ettei teillä on tuollainen suhde :) Ja todellakin neljän seinän sisällä tulee hulluksi ja pitkiin kuiviin kausiin turtuu ;)

ja onhan se totta että asioilla on aina se toinen puoli välillä vaikka on kuinka onnellinen niin kaipaa kuitenkin jotain muuta ja sitten taas toisinpäin. Asioilla kun tuppaa olee kaksi puoltansa!

nansk

Ja ruoho on luonnollisesti aina vihreämpää siellä naapurin puolella (:

Vierailija (Ei varmistettu)

tällä palstalla on kunnon promiskuiteetin harrastajia. se on hienoa. sain risuja toisella palstalla kun kerroin nauttineeni promiskuiteetti seksistä.

cadi

jokainen mun mielestä saa olla sellainen kuin on... Miksi aina pitää arvostella toisita jonkun asian suhteen?

Kommentoi

Ladataan...