Ihanimmat kengät (joilla ei voi kävellä)

Oli pakko saada nämä kengät.

Irregular Choicen Sweet Tattiesit näyttävät tyrmäävän upeilta. Runsaat detaljit toimivat conversation startereina. Niiden muotoilu saa jalan näyttämään noin neljä numeroa pienemmiltä. Vuorin yönsininen pehmeä veluuri hyväilee kovettuneita kantapäitä ja ikihiertyneitä varpaita. Ne tuntuvat jalassa aivan ihanilta. Siis istuessa, vaikkapa baarijakkaralla! Mutta auta armias ja hyvä luoja - enkä ole lainkaan uskonnollinen - kun niillä nousee seisomaan. Kuvissa ne eivät näytä lainkaan niin huikean korkeilta. Korko lähtee paljon keskemmältä kuin tavallisissa korkkareissa, mikä aiheuttaa sen, että kengillä on pakko sipsuttaa lyhyttä askelta kuin olisin kidutettu kiinalaisnainen 1800-luvulta. Punaiseen mokkaan jää jälki jokaisesta pienestä osumasta. Koristenauhat ylettyvät maahan asti eli likaantuvat tuossa tuokiossa. Toinen sydänkoriste pitäisi ommella paremmin kiinni tai se irtoaa ensimmäisessä käytössä. Eikä näillä voi astua ulkoilmaan. Laittaisinko nämä suoraan vitriiniin vai palauttaisinko Brandosiin?

Vai yritänkö kuitenkin opetella kävelemään näillä herkkupaloilla?

 

Kuvat: Brandos.fi

Kommentit

mjuy
wanted: fashion

onpas varsin erikoinen koron paikka! (au) :D

Appelsiininkukkia

Mä en ainakaan raskis käyttää ja jos ne ois ihan pakko saada ni sit vitriiniin :D

Netta-Natalia

Mulla oli samaisen merkin kengät hääkenkinä. Hyvin niillä pysyi pystyssä koko päivän. Tosin kahteen viikkoon ei sitten ollut kunnolla pikkuvarpaissa tuntoa. Suosittelen laittamaan päkiäsilikoonit, tai mitkä lie onkaan viralliselta nimeltä, ne voi helpottaa hieman :)

Mari K.

vitriiniin vaan! mullakin on muutamat aivan ihanat kengät, joita ei taatusti ole tehty kävelyä (tai edes seisomista) varten :D 

backyardbambie

Ne-Na: Vastaavaan tilaisuuteen itsekin noita ajattelin, mutta ei taida tulla tanssimisesta mitään...

Mä kokeilen näitä vielä tänään, ja jos vaikuttaa mahdottomalta, niin otan mieluummin rahat takaisin ja hankin kengät, joista on jotain hyötyä! :)

Whilen
Orastus

Irregular Choicen kengät on niiiiiiiin ihania <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Itelläki samaa mallia tommoset, eri kuosi vaan. Pistää päkiän alle laput ni ei ongelmaa.:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.