Aherrusta ja jouluntaikaa

Bättre liv

Huhhuhheijakkaa mä vaan sanon! Ei tunnu lainkaan siltä, että Joulu olisi jo oven takana tai että mies on tulevan viikon lomalla. Joulufiilis ei ole meille asti löytänyt, sen verran ollaan saatu tehdä ja juosta viime viikkoina. Joulustressi sen sijaan on ryöminyt esiin jostain armottoman väsymyksen alta 1-vuotissynttäristressin väistyessä. Tänä vuonna kaikki valmistelut, lahjat ja muu on jäänyt aivan viimetinkaan. Aika on juossut ja me ollaan vaan yritetty ottaa sitä kiinni. Tekemistä tuntuu riittävän aamusta iltaan eikä hengähdyshetkiä ole juuri ollut.

Onneksi sentään Jouluntaikaa riitti tänne eteläänkin asti ja me saatiin hieman lunta maahan! Huomenna olisi tulossa kai vähän lisää ja pakkasta siihen vielä kyytipojaksi. Me kuitenkin karahdetaan siinä vaiheessa koko karavaani kohti anoppilan pöperöitä ja juostaan heti perille päästyämme pienen 1-v valokuvauksiin. Hieman hoppu tulee, mutta onneksi illalla voidaan nostaa jalat hetkeksi ylös ja keskittyä seuraamaan tytön, koirien ja serkkupojan tohellusta. Saattaa ne jalat hieman alhaallakin siinä kyllä käydä ;)

Onneksi suurin osa joulukorteista ja lahjoista on jo matkalla onnellisille saajilleen, olen ehtinyt leipoa niin joulutorttuja kuin pipareitakin (valmistaikinasta, mutta kuitenkin), on juotu glögiä ja paketoitu lahjapaketteja. Joulutähti, pöytäkuusi, valosarja ja muutama joulukoristekin ovat löytäneet tiensä olohuoneeseen. Viis siitä mielessä pyörivästä olisi pitänyt -listasta. Ehkä ensi jouluna me osataan ennakoida tämä lapsiperhearki vähän paremmin (I wish). Ainakin opin jo vähän oikaisemaan verkkokauppojen suorilla lähetyksillä saajille sekä valmiilla piparitaikinalla sekä ostin joulukortit niiden askartelemisen sijaan (Polkka Jamin ihanat kortit sekä Marks and Spencerin kolmiulotteiset kortit!). Sitä on kai vaatinut aikalailla itseltään tämän Joulunkin suhteen. Jotenkin vaan vähemmänkin olisi nyt riitettävä! Ehkä siihen Jouluun liittyy myös tuo armo.

Tänään tiedossa on lisää pyykkejä, pakkaamista, riisipuuroa luumukeitolla, yinjoogaa ja hieman ulkoilua koirien kanssa. Aamulla tuupataan auto täyteen tavaraa ja lähdetään Joulun viettoon! Ehkä se joulufiilis löytyy matkalta :) Hyvällä tuurilla ehdin kirjoitella pienen 1-v postaustakin, mutta sen verran pitää uusista taidoista mainita, että meillä on otettu jo ensiaskelia!! Aluksi sivuaskelia, sitten muutamia askelia ihan eteenpäinkin. Meidän pieni!!

Ihmeellistä Joulua ja Jouluntaikaa kaikille!

<3 Eerika & Epeliina (kohta 1-v!)

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Ihanaa Joulua koko perheelle! ♥

Eerika
Bättre liv

Kiitos, ihanaa Joulua myös teille ❤️

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.